Echipa nationala „Tricolorii”, în drum spre Köln! Fanii români, în pregătiri pentru a face un nou spectacol

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Selecționata României va înfrunta echipa națională a Belgiei în al doilea meci de la EURO 2024, sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 22:00.Jucătorii naționalei au pornit spre Köln 

Echipa națională a României va înfrunta selecționata Belgiei sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 22:00. Meciul se va desfășura pe RheinEnergieStadion din Köln.

 

„Marea galbenă” se mută la Köln 

FRF anunță că unul dintre cele mai așteptate momente dedicate suporterilor români în timpul turneului final din Germania va fi Parada Fanilor din Köln (Fan Walk), dinaintea meciului cu Belgia.

Suporterii vor avea astfel ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și va dura în jur de 40 de minute. Fanii vor primi drapeluri tricolore și vor defila cu steaguri și bannere către Cologne Stadium.

„Parada Fanilor către stadionul din Köln va începe la ora locală 18:30, iar fanii sunt așteptați la punctul de întâlnire de la ora 18:00 ca să facă poze, să se picteze pe față și să primească steagurile și bannerele pentru meci.

Locație punct de întâlnire Fan Walk Köln: Josef Lammerting-Allee”


Ora întâlnirii: 22 iunie, ora locală 18:00
Ora de start: 22 iunie, ora locală 18:30

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel