Echipa nationala Tricolorul care trebuia să bată penalty-ul în România - Bulgaria. Dennis Man: „Îmi pare rău!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dennis Man nu a reușit să înscrie din lovitura de la 11 metri executată în a doua repriză a meciului, mărturisind ce coleg ar fi trebuit să bată penalty-ul în locul său.



Echipa națională de fotbal a României a remizat cu selecționata Bulgariei, scor 0-0, marți seara, într-un meci amical jucat pe Stadionul „Steaua” din București, ca un penultim test al tricolorilor înaintea Campionatului European din Germania (14 iunie - 14 iulie).

Dennis Man: „Trebuia să execute Răzvan, m-a lăsat pe mine”

Dennis Man s-a arătat convins că echipa țării noastre va arăta mai bine la ultimul meci de pregătire dinaintea turneului final, cu Liechtenstein: „S-a simțit bine din teren, am încercat să dăm totul să câștigăm acest meci. Nu am reușit din păcate, dar cred că ne-a prins bine acest meci și cu siguranță următorul va fi și mai bine.”

De asemenea, jucătorul în vârstă de 25 de ani a mărturisit că lovitura de la 11 metri pe care a ratat-o în cea de-a doua repriză a meciului trebuia să fie executată de către colegul său, Răzvan Marin, următoarea ocazie de acest gen fiindu-i atribuită acestuia: „Inițial, trebuia să execute Răzvan, m-a lăsat pe mine, ce pot să spun, îmi pare rău, data viitoare va executa el, cu siguranță.

Eu nu simt o presiune, fac aceleași lucruri zi de zi pe care l-am făcut și până acum. Nu este vorba de presiune, e vorba doar de muncă și de concentrare pe ceea ce am de făcut.”, a mai declarat Dennis Man, după meci.

 

„Eu încerc de fiecare dată să-mi ajut echipa cât de mult pot”

Dennis Man a mai afirmat că încearcă să își ajute echipa pe cât de mult posibil: „Lucrurile stau foarte bine, suntem nerăbdători să ajungem în Germania. Va începe o perioadă frumoasă și cred că orice jucător își dorește să evolueze la un Campionat European. Nu vom avea decât de câștigat din acest European.

Eu încerc de fiecare dată când ajung la națională să-mi ajut echipa cât de mult pot. Și la European voi încerca să fac același lucru, să trag cât de mult pot și să îmi ajut echipa”, a mai spus Man, citat de Agerpres. 

Echipa națională a țării noastre va întâlni selecționata Liechtensteinului, vineri seară, 7 iunie, pe același stadion „Steaua”. Ultimul meci al tricolorilor înainte de EURO 2024 va începe la ora 21:00.

CITEȘTE ȘI Nicolae Stanciu, iritat după amicalul cu Bulgaria. „Majoritatea românilor sunt pretențioși”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?