Grand Slam Tsitsipas se califică în al treilea tur la Roland Garros. Când va juca la dublu mixt cu Badosa

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Tenismenul grec a reușit să câștige al doilea meci din cadrul turneului major din capitala Franței pierzând un set, următoarea partidă interesantă pentru fanii tenisului fiind meciul de dublu mixt, unde va juca alături de prietena sa, Paula Badosa.



Tsitsipas se califică în al treilea tur la Roland Garros

Tenismenul grec Stefanos Tsitsipas, numărul 9 mondial, a acces miercuri în turul al treilea la Roland Garros după ce a pierdut un set în meciul cu germanul Daniel Altmaier, locul 83 ATP, de care a trecut cu 6-3 6-2 6-7(2) 6-4.

Grecul nu a fost deloc calm în timpul partidei, strigând la tatăl său, aflat în tribună, să tacă:


Tsitsipas, în vârstă de 25 de ani, finalist la Roland Garros în 2021, s-a impus după două ore și 43 de minute de joc. Grecul, care a câștigat de trei ori turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, va juca în turul următor cu învingătorul dintre italianul Lorenzo Sonego (83 ATP) și chinezul Zhizhen Zhang (44 ATP), potrivit Agerpres.

CITEȘTE ȘI Novak Djokovic se califică în al doilea tur la Roland Garros

Paula Badosa revine în meci și se califică în runda următoare

Și partenera sa, spaniola Paula Badosa (139 WTA) a reușit să înregistreze o victorie în cadrul primului tur de la Roland Garros, după ce a revenit în meciul cu britanica Katie Boutler (28 WTA) de marți seară, scor 4-6 7-5 6-4 (2h 8min).

Badosa și Tsitsipas vor evolua, în premieră, la proba de dublu mixt, acesta fiind primul meci oficial jucat împreună. Cei doi au solicitat un wild-card pentru a intra pe tabloul de dublu mixt de la Roland Garros, meciul acestora fiind programat joi, pe 30 mai.

Anunțul meciului jucat de către cei doi vine după doar câteva zile de la anunțul reîmpăcării dintre cei doi. Tsitsipas a recunoscut că atât lui, cât și Paulei le-a fost greu în momentele în care au pus capăt relației.

Tenismenul născut la Atena a mărturisit că și-a dat seama de importanța pe care o are Badosa în viața sa, astfel că aceștia au fost de comun acord să reînceapă relația: „După două-trei săptămâni, mi-am dat seama că este o persoană care m-a sprijinit foarte mult, iar când a încercat să-mi vorbească despre întâlnire am simțit cât de intensă este dragostea pe care o avem unul pentru celălalt.

Mi-am dat seama că această relație pe care o am cu Paula este complet diferită de orice altă relație pe care am avut-o în trecut, simt că este persoana mea și că ne înțelegem unul pe celălalt. Iar asta pune mai multă valoare în tot ceea ce fac și o vreau alături de mine cât mai des. Așa că da, ne-am reconectat și suntem într-o formă bună”, a dezvăluit grecul.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Grand Slam




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?