Liga Campionilor Tuchel nu s-a putut abține după golul anulat al lui Bayern: „Este un dezastru absolut!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul germanilor s-a declarat decepționat de hotărârea arbitrului central de anulare a golului formației sale din ultimele faze ale meciului de miercuri seară, partidă încheiată cu victoria celor de la Real Madrid.



Tuchel: „Scuzele de după nu ajută la nimic”

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, s-a arătat decepționat de golul anulat al formației sale, care i-ar fi putut duce pe munchenezi în prelungiri, miercuri seară, în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, cu Real Madrid.

Învinsă cu 2-1 și eliminată în final, Bayern Munchen a crezut că poate egala în prelungiri, prin Matthijs de Ligt, care a reluat în poartă o deviere cu capul a lui Thomas Muller. Totuși, arbitrul polonez Szymon Marciniak a fluierat foarte repede o poziție de ofsaid a fundașului Noussair Mazraoui, semnalată de arbitrul asistent, în loc să lase acțiunea să continue.

Ori, la reluarea video a fazei, nici Noussair Mazraoui și nici Matthijs de Ligt nu păreau în poziție de ofsaid.

„Este un dezastru absolut această decizie. Trebuia lăsată acțiunea până la final, este o regulă, cu atât mai mult cu cât era aproape de gol. Prima greșeală a fost făcută de asistent, a doua de arbitrul de centru”, a comentat Thomas Tuchel.

„Scena de la final este incredibilă. Eu nu vreau să spun că Real are mereu noroc, dar asta a făcut diferența”, a spus, la rândul său, de Ligt pentru postul DAZN.

„Este o semifinală de Liga Campionilor, în care toată lumea trebuie să își forțeze limitele, toată lumea trebuie să sufere, toată lumea trebuie să joace fără greșeli. Deci arbitrul trebuie să fie și el la acest nivel. Scuzele de după meci nu ajută la nimic”, a adăugat Tuchel.

Real Madrid - Borussia Dortmund, finala Champions League

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul „Santiago Bernabeu”, în manșa secundă a semifinalelor.

După 2-2 la Munchen, Bayern a deschis scorul prin Alphonso Davies (68), dar campioana Spaniei s-a impus grație dublei lui Joselu (88, 90+1).

În finala care va avea loc pe 1 iunie, la Londra, pe Stadionul Wembley, Real Madrid va înfrunta o altă echipe germană, pe Borussia Dortmund, care a trecut în semifinale de Paris Saint-Germain, după ce a câștigat ambele manșe cu scorul de 1-0.

Bayern a ratat, astfel, o reeditare a finalei Ligii Campionilor din 2013, când o învingea pe Borussia Dortmund în ultimul act. Bavarezii vor încheia pentru prima oară în ultimii zece ani un sezon fără să câștige măcar un trofeu, conform Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?