Superliga Romaniei Tudor Băluţă a plecat din nou de la Farul. Ar fi dorit de FCSB şi Rapid

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mijlocaşul Tudor Băluţă pleacă din nou de la Farul. El revenise la echipa de la malul mării după ce a fost vândut de Viitorul Constanţa (n.r. înainte să devină Farul Constanţa) la Brighton. 



”Dragi fariști, a sosit momentul să îmi iau rămas bun de la voi. Am petrecut doi ani minunați alături de voi, doi ani în care mi-ați oferit atât mie, cât și colegilor mei iubire, încredere, respect și sper că prin evoluțiile mele să vă fi răsplătit această susținere continuă.

Îmi pare rău că în acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aș fi dorit, însă, uneori, în fotbal, cât și în viață, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Plec totuși cu mândria și recunoștința de a fi câștigat primul titlu din istoria Farului. Un moment pe care îl voi prețui întotdeauna.

Meciul ce ne-a făcut victorioși, ridicarea trofeului și sărbătoarea din Piața Ovidiu alături de voi sunt și vor fi mereu amintiri de neuitat.

Închei prin a vă mulțumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaților clubului și bazei și, nu în ultimul rând, colegilor mei, de la primul până la ultimul alături de care am avut plăcerea de a juca în acești doi ani.

Așa cum am mai spus-o, Constanța a fost, este și va fi întotdeauna a doua mea casă. Vă mulțumesc din suflet”, a scris Tudor Băluță, pe Instagram. 

Gigi Becali păstrează misterul 

Una dintre posibilele destinaţii ale lui Tudor Băluţă ar putea fi FCSB, dar mijlocaşul s-ar afla şi pe lista celor de la Rapid. 

”Habar n-am de așa ceva. Mai vreau jucători, dar nu vă spun vouă. Dar Băluță… nici vorbă. Nu e vorba de Băluță. Deci, nu vă spun nimic până nu se face”, a declarat Gigi Becali, potrivit playsport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?