Superliga Romaniei U Cluj a întrerupt împrumutul lui Ianis Stoica, de la FCSB, dar aşteaptă şi bani de la clubul lui Becali

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica nu mai este jucătorul Universităţii Cluj. Şepcile Roşii au întrerupt împrumutul atacantului de la FCSB, deşi la un moment dat se vorbea ca acesta să rămână la club şi din vară. 



"FC Universitatea Cluj și FCSB au ajuns la un acord privind încheierea, înainte de termen, a împrumutului jucătorului Ianis Stoica. Acordul dintre cele două cluburi, semnat ieri, conține o serie de clauze financiare asumate de către FCSB", au transmis clujenii pe Facebook, fără să spună şi ce sume de bani implică acele clauze financiare asumate de FCSB. 

Anamaria Prodan spune că e dezamăgită de tânărul atacant. 

”Nu știu nimic de el. Eu l am lăsat să văd ce face din cariera lui. Cred ca i-am explicat totul la fel ca și copilului meu. Dacă nu vrea să asculte este treaba lui”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Conform sursei citate, Ianis Stoica ar urma să joace la Hermanstadt, echipă antrenată de Marius Măldărăşanu. 

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit şi el

"Pentru mine este neplăcut.

Ianis era jucător titular, mă bazam pe el, făcusem pregătirea pentru partea a doua a sezonului cu el inclus și mă trezesc cu trei zile înaintea primului meci oficial din acest an că nu mai vrea, că vrea să plece. El, mental, este afectat. Nu mai are gândul la noi. Așa că eu nu mă mai pot baza pe el, mai ales că a și lipsit de la antrenamente.

Normal că am vorbit cu el. Este clar că vrea să plece, dar o decizie finală nu s-a luat încă.

Plus că azi, din câte am înțeles, a mai apărut o problemă neașteptată.

Cei de la Steaua, de la FCSB, nu știau de ofertă. Abia azi au aflat și erau deranjați că nu au fost înștiințați primii. Așa mi-a transmis cineva”, a spus Sabău. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?