Superliga Romaniei U Cluj răspunde zvonurilor despre Şumudică şi Reghecampf. "Au ca scop destabilizarea clubului"

Data publicării:
Facebook Universitatea Cluj
Facebook Universitatea Cluj

Despre Universitatea Cluj s-a tot vorbit că îşi caută antrenor pentru sezonul următor. Chiar Ioan Ovidiu Sabău a spus că ştie despre o discuţie avută de conducerea clubului cu Marius Şumudică. Acum, cei de la U Cluj răspund zvonurilor. 



Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf au fost două dintre numele vehiculate pentru funcţia de antrenor a celor de la Universitatea Cluj din sezonul viitor, dar clubul anunţă că Ioan Ovidiu Sabău va continua şi de la vară. 

"În atenția jurnaliștilor care aduc antrenori “pe surse” la FC Universitatea Cluj:

Clubul nu a contactat alte persoane pentru a le propune postul de antrenor principal. 

Domnul Ioan Ovidiu Sabău se află sub contract cu FC Universitatea Cluj și lucrează deja, de mai multe săptămâni, împreună cu staff-ul său și cu directorul sportiv, la evaluarea lotului, la strategia de transferuri și la programul de pregătire din această vară, pentru a putea atinge obiectivele în sezonul următor.

În același timp, clubul lucrează pentru a pune la dispoziția staff-ului sportiv bugetul care să permită atingerea obiectivelor.

Recentele “informații” legate de schimbarea antrenorului principal, furnizate “pe surse” de diverși oameni “de fotbal”, au ca scop destabilizarea clubului", au scris cei de la U Cluj pe Facebook. 

Ioan Ovidiu Sabău a spus că ştie de o discuţie cu Marius Şumudică 

"Dacă există un antrenor care poate ridica nivelul, să ducă la alt nivel, renunț la acea clauză. Acel zvon, din păcate, este adevărat din punctul meu de vedere.

Și eu am niște informații că s-a luat legătura cu Șumudică. Posibil ca un om să vină în club, nu vă spun și funcția, cunosc acea persoană, iar acea persoană a făcut niște promisiuni că îl poate aduce pe Șumudică și va negocia cu el să vină.

Ăsta e adevărul, nu trebuie să ne ascundem. Informația pe care o am sper să fie corectă, dar am de la o sursă de încredere. Cineva din club a discutat cu un anumit om care a promis că îl aduce pe Șumudică. S-a luat în considerare acest aspect. Nu l-am întrebat acest lucru pe Șumudică, nu pot să răspund.

Eu știu situația prezentă, este un sâmbure de adevăr despre ce s-a scris în legătură cu posibilitatea ca Șumudică să vină la Universitatea Cluj. Pe mine nu mă afectează absolut deloc, mă interesează să ies cu capul sus, să am deminitate, să îi conving pe jucători că e foarte important ultimul joc, să arătăm foarte bine și să nu apară acele discuții cum că am dat meciul sau că nu ne-am apărat corect șansele.

Asta m-ar afecta foarte tare și m-ar durea foarte tare, pentru că știu ce persoană sunt, știu cum lucrez cu acești jucători. Am sută la sută încredere că acești jucători își vor apăra corect șansele”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?