Fotbal Ultimele informații despre fotbalistul Ionuț Șerban arată că nu suferă de leucemie. Ce probleme au găsit medicii, de fapt

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul fotbalist de la Dinamo, Ionuț Șerban, continuă să treacă prin momente delicate, după ce a ajuns de urgență la spital, săptămâna trecută. Jucătorul de 28 de ani s-a simțit rău și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.



Ionuț Șerban nu suferă de leucemie

Fostul mijlocaș dinamovist a fost internat joi seară, 11 aprilie, în stare foarte gravă, având o valoare foarte scăzută a hemoglobinei.  Petrolul Ploiești a făcut un apel umanitar pentru sprijinirea fotbalistului, jucător al CSO Teleajenul Vălenii de Munte, Liga 4. Ionuț Șerban nu s-a simțit bine și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, ca mai apoi acesta să fie transferat la Institutul Clinic Fundeni, din București, pentru analize amănunțite.

Apropiații fotbalistului au declarat că li s-a transmis, luni, 15 aprilie, faptul că Ionuț Șerban nu suferă de leucemie: „Azi a venit o parte din rezultatele biopsiei. Momentan știm sigur că nu este leucemie. Urmează alte investigații, să se afle care este cauza problemelor...”, au declarat aceștia.

Cu toate că fotbalistul se simte mult mai bine, apropiații acestuia spun că i se administrează, în continuare, perfuzii. De asemenea, se pare că apelul umanitar care s-a realizat pe rețelele de socializare pentru donarea de sânge a avut efect: „De la centrul de donare i-au fost trimise cinci doze de sânge pentru cinci zile. E puțin mai complicat, deoarece sunt 1 la 100 de oameni cu grupa sanguină B3 negativ, pe care o are Ionuț”, au mai spus rudele sale.

Lipsa energiei, depistată de mai mult timp

Antrenorul echipei unde activează Șerban, Iulius Mărgărit, a sesizat de mai mult timp că fotbalistul nu se simte bine. El a declarat că a observat faptul că Ionuț nu se prezintă în condiții foarte bune: „Eu am depistat de vreo două-trei săptămâni și i-am spus lui Ionuț că nu e într-o stare fizică bună, că este sub nivelul lui de pregătire fizică.

El nu și-a dat seama până joi, când am avut antrenament după-amiază. L-am simțit fără energie, fără vlagă. L-am rugat să meargă după antrenament la Spitalul de Urgență din Ploiești să-și facă niște investigații.

De acolo a pornit toată treaba. Apoi a ajuns la Fundeni, unde a fost internat joi seara. Avea hemoglobina 4.000, foarte jos ca nivel. A fost pus pe perfuzii, pe sânge și a ajuns la 20.000 hemoglobina.

Rămâne internat până luni-marți, până îi va fi stabilit un diagnostic clar. Ionuț face la noi două antrenamente pe săptămână și joacă un meci în weekend. El joacă de obicei 90 de minute, dar în ultimele două-trei meciuri nu a terminat jocurile pe teren pentru că nu se simțea bine. Ionuț nu s-a plâns niciodată, dar probabil că simțea că are o problemă. A zis că și-o reglează, că o fi pe fond de oboseală.

Din ce am vorbit cu el sâmbătă, mi-a spus că se simte bine. Acum e într-o stare bună. Așteptăm să vedem care este cauza problemelor. Toată echipa merge să doneze sânge pentru Ionuț”, a declarat antrenorul, conform Fanatik.ro

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel