Formula 1 Ultimele informaţii despre Michael Schumacher. Ralf Schumacher: Când îi văd pe copiii lui, inima îmi zâmbeşte

Data publicării:
Fotografie de la Carlos Santiago, Pexels
Fotografie de la Carlos Santiago, Pexels

Ralf Schumacher, fratele lui Michael Schumacher, a vorbit despre accidentarea suferită de fostul pilot de Formula 1 şi despre starea sa de sănătate. 



Fostul pilot german Ralf Schumacher a comentat situaţia tragică în care se află de aproape un deceniu fratele său Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, care nu a mai fost văzut în public după un accident de schi suferit în decembrie 2013.

"Din păcate, viaţa nu este dreaptă uneori. Trebuie să acceptăm asta. Când îi văd pe copiii lui, Gina-Maria şi Mick, inima îmi zâmbeşte", a declarat Ralf Schumacher într-un interviu acordat revistei germane Bunde.

Cel mai mic dintre fraţii Schumacher trăieşte în prezent în Slovenia, unde a devenit producător de vinuri, dar îndeplineşte şi rolul de comentator al curselor de Formula 1 pentru un post german de televiziune.

El a precizat că este dispus să le ofere sfaturi nepoţilor săi, dacă aceştia vor apela la el: "Dacă cineva din familie îmi cere vreun sfat, sunt aici. Ei îşi urmează propriul drum"

Gina-Maria Schumacher, fiica lui Michael, a ales să urmeze o carieră în echitaţie, în timp ce Mick Schumacher a călcat pe urmele celebrului său tată şi ale unchiului Ralf. Fost campion în Formula 1, germanul în vârstă de 24 de ani a disputat două sezoane în Formula 1 la volanul unui monopost al echipei Haas, în 2021 şi 2022, înainte de a deveni pilot de rezervă la Mercedes, în 2023.

Michael Schumacher (54 de ani) a suferit un grav accident pe 29 decembrie 2013, în timp ce se afla la schi în staţiunea franceză Meribel. El a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori într-o clinică din Grenoble, înainte de a fi transferat la o unitate medicală din Elveţia. Campionul german a fost externat în septembrie 2014, iar de atunci a fost tratat la locuinţa sa, fără să mai aibă nicio apariţie publică, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Formula 1




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel