Superliga Romaniei Un alt jucător care părăsește Oțelul Galați. Ce club din Superliga ar putea să-l preia

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Lotul de jucători pe care îl are la dispoziție antrenorul Dorinel Munteanu s-a subțiat încă o dată, după despărțirea de cel de-al optulea jucător, la sfârșitul sezonului actual.



Eduard Pap se desparte de Oțelul Galați

După despărțirea de șapte jucători la finalul campionatului, Oțelul Galați pierde încă un portar al echipei. Eduard Pap, goalkeeper-ul formației în a doua jumătate a sezonului, nu a mai ajuns la o înțelegere cu echipa lui Dorinel Munteanu, luând decizia de a nu continua la echipa de la malul Dunării.

Se pare că pentru jucătorul de 29 de ani expectanțele salariale nu au coincis cu ceea ce putea acorda clubul, astfel că Pap părăsește Oțelul Galați, după ce Dorinel Munteanu renunțase la alt portar la sfârșitul sezonului, respectiv Relu Stoian. 

Fotbaliștii care nu au mai continuat cu Oțelul Galați sunt fundașii Dragan Lovric, Costin Petruț Ghiocel, Dan Lucian Panait și Claudio Ionuț Mocanu, mijlocașul Vasile Jardan și atacantul George Cîrjan.

FC Botoșani, o posibilă colaborare cu Pap

Eduard Pap a confirmat încheierea colaborării cu Oțelul Galați și totodată, a recunoscut că un posibil contract poate fi semnat cu formația FC Botoșani, la care acesta a mai jucat în trecut.

„Este adevărat. Nu voi mai continua la Oțelul Galați, deoarece nu ne-am mai înțeles la contract. Îi mulțumesc frumos lui Dorinel Munteanu pentru încrederea acordată, dar din păcate acum ne-am despărțit.

Chiar dacă mă aflu în vacanță, totuși am unele discuții cu alte formații și este adevărat că există și posibilitatea să revin la FC Botoșani.

Totuși, nu este nimic sigur și nu vă pot spune unde voi juca până când acest lucru nu se va concretiza și prin semnarea unui contract. De la Oțelul am plecat cu regretul că nu am câștigat Cupa României și simt că noi am fi putut să ajungem și în play-off. 

Iar în finala Cupei României eu am încercat să fac tot ce a depins de mine la loviturile de la 11 metri, dar din păcate nu joc eu singur. Îmi pare tare rău că am pierdut acea finală”, a spus Pap, pentru ProSport.

Se pare că oficialii Oțelului îl doresc pe Iustin Popescu în locul lui Pap, portarul care a rămas liber după rezilierea înțelegerii cu formația Chindia Târgoviște. Aceștia ar fi dispuși să îi ofere un contract de 5.500 de euro pe lună lui Popescu, în lotul gălățenilor aflându-se și Cosmin Dur-Bozoancă, portarul fiind de multe luni accidentat și într-o perioadă de recuperare.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?