Fotbal Un alt reprezentant al Generației de Aur, nechemat la meciul de retragere. Mitică Dragomir: „El este cel mai talentat de acolo!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dumitru Dragomir a recunoscut că spectacolul oferit de către Generația de Aur în meciul de retragere de sâmbătă seară a fost unul pe cinste, doar că există un fost fotbalist care merita să joace, numai că nu a fost invitat.Generația de Aur a jucat ultimul meci... fără „cel mai mare talent”

Generația de Aur – Legendele Lumii, partida de adio a fotbaliștilor care au scris istorie pentru România, la Campionatul Mondial din SUA, 1994, s-a disputat sâmbătă seară, pe Arena Națională din București.

„Generația de Aur 1994” s-a retras în glorie, sâmbătă seară, în fața a 54.967 spectatori, fiind înregistrat un nou record de asistență pe Arena Națională.

Echipa României a învins o selecționată mondială cu scorul de 3-2 (1-2). Imnul intonat de Monica Anghel la începutul partidei a făcut să vibreze inimile tuturor. Mai mult, în minutul 5 al meciului a avut loc un alt moment emoționant, de reculegere în memoria fostului internațional Daniel Prodan, care a decedat în anul 2016, la doar 44 de ani.

Totuși, după meciul din weekend, a început o întreagă dezbatere cu privire la personalitățile fotbalului românesc care nu au fost invitate la eveniment, printre ele Gică Craioveanu, Ionel Ganea sau Dănuț Lupu.

CITEȘTE AICI Florin Prunea, marcat de efort după meciul Generației de Aur. „Ieri a fost problematic rău”

Dragomir: „Dobrin, Hagi, Ilie, Dumitrache și Lupu, ăștia sunt cei mai talentați”

Mitică Dragomir s-a întrebat retoric care au fost argumentele care au stat la baza formării echipei care să joace ultimul meci al Generației de Aur, unii dintre fotbaliștii de atunci nefiind invitați, printre ei și Dănuț Lupu. 

„Spectacolul a fost extraordinar, de povestit la toată lumea. Nu mă gândeam la o asemenea discuție pentru că eu sunt foarte acidulat pe chestiile astea și nu voiam să greșesc. Nu vreau să răspund la această întrebare.

Bine, dar Ganea ce a avut? Rotariu ce a avut? Ei de ce nu au fost convocați? Lupu a fost cel mai mare talent pe care l-a dat țara asta. Exceptându-l pe Hagi, el este cel mai talentat de acolo. Talent ca al lui Lupu nu au existat 5.

Dobrin, Hagi, Ilie, Dumitrache și Lupu, ăștia sunt cei mai talentați”, a declarat Dumitru Dragomir, la Max Profețiile lui Mitică.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel