Stiri Un arbitru din Turcia a fost bătut chiar pe teren. Olimpiu Moruţan a fost martor. Toate meciurile din prima ligă au fost suspendate

Data publicării:
Photo by Njegos K on Unsplash
Photo by Njegos K on Unsplash

Arbitrul meciului Rizespor - Ankaragucu a fost bătut pe teren de preşedintele oaspeţilor, dar şi de unii jucători şi membri ai staff-ului tehnic. 



Olimpiu Moruţan a marcat pentru Ankaragucu, însă meciul s-a terminat egal, scor 1-1. După fluierul final, Faruk Koca, preşedntele lui Ankaragucu, a intrat nervos pe teren şi l-a lovit pe arbitrul Halil Umut Meler cu pumnul în faţă. După ce arbitrul a căzut la pământ, a fost lovit şi de mai mulţi jucători şi membri din staff-ul lui Ankaragucu. 

După acest incident, Federaţia Turcă de Fotbal a anunţat amânarea meciurilor din campionat. 

"Condamn atacul asupra arbitrului Halil Umut Meler (...) Nu vom permite niciodată ca violenţa să intervină în sportul turc.", a declarat preşedintele turc Recep Tayip Erdogan, citat de Digisport

"Fotbalul turc a primit un pumn ruşinos în seara asta"

”Eram într-o întâlnire la Riva. Cum am auzit despre acest incident, am chemat conducerea Federației pentru o ședință de urgență. Toți cei care se iau de arbitri cu fiecare ocazie și nu iau în considerare unde se poate ajunge cu această situație trebuie să se gândească foarte bine la ceea ce s-a întâmplat în această seară.

Conducătorii cluburilor și suporterii trebuie să se gândească foarte bine. Toată lumea trebuie să vadă ceea ce s-a întâmplat și să se gândească foarte bine. Fotbalul turc a primit un pumn rușinos în seara asta. Toți cei implicați vor plăti.

Nimeni nu îi poate face așa ceva unei persoane, mai ales unui arbitru. Măsurile pe care le vom lua vor fi foarte dure. Arbitrii nu trebuie învinovățiți pentru incompetența altora”, a anunțat președintele Federației de Fotbal din Turcia, Mehmet Buyukeksi, conform fanatik.com.tr.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel