Fotbal international Un expert în cititul pe buze a identificat ce i-a spus Bellingham lui Greenwood la finalul meciului Getafe - Real Madrid

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

La Liga a trimis Federaţiei Spaniole de Fotbal raportul unui expert în cititul pe buze, după incidentul dintre Mason Greenwood şi Jude Bellingham, din timpul meciului Getafe - Real Madrid. La Liga a transmis comitetului de competiţii al Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF) raportul expertului în cititul pe buze al comentariului mijlocaşului englez Jude Bellingham (Real Madrid) la adresa conaţionalului său Mason Greenwood (Getafe), pe care l-a numit "violator", conform lui Getafe, transmite EFE.

La finalul meciului de campionat (2-0 pentru Real), din etapa a 20-a, Getafe a trimis o plângere observatorului de meci cu privire la acest fapt, în care Jude Bellingham l-ar fi numit "violator" (rapist în engleză) pe Mason Greenwood.

În urma plângerii clubului, La Liga a urmat procedura obişnuită şi a solicitat un raport de citit pe buze pentru a investiga incidentul, pe care l-a transferat comisiei de disciplină care are competenţele pentru judecarea cazului.

Comisia va decide dacă va deschide un dosar disciplinar, scrie Agerpres.

Greenwood a fost acuzat de agresiune sexualăMason Greenwood, devenit indezirabil în Premier League în urma unor acuzaţii de agresiune sexuală, a fost împrumutat de Manchester United la Getafe în septembrie.

Manchester United s-a despărţit de jucător în ciuda faptului că acesta a fost scos de sub urmărirea penală, în luna februarie 2023, în procesul în care era acuzat de tentativă de viol şi de agresiune. Fotbalistul nu a fost găsit vinovat de faptele care i se reproşau.

Greenwood, o mare speranţă a fotbalului englez, fusese arestat în ianuarie 2022, după ce pe reţelele de socializare au fost postate fotografii şi videoclipuri în care apărea o tânără cu faţa însângerată şi vânătăi pe corp.

El fusese acuzat de aceeaşi reclamantă de tentativă de viol şi agresiune pentru fapte care ar fi fost comise în 2021, precum şi de comportament de control şi coerciţie, fapte ce au început conform acuzării în 2018.

Eliberat în februarie 2022, apoi reîncarcerat pentru că nu a respectat obligaţiile controlului judiciar, atacantul a fost eliberat din nou în octombrie 2022.

Format la Manchester United, Greenwood a debutat ca profesionist în 2019, el reuşind 35 de goluri în 129 de meciuri. În februarie 2021, fotbalistul şi-a prelungit contractul până în 2025.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel