Fotbal international Un fotbalist de la Stade Rennais, arestat după un accident în care o femeie care circula pe trotinetă a murit. "Crede că s-a încheiat cariera lui"

Data publicării:
Fotografie de la Kindel Media, Pexels
Fotografie de la Kindel Media, Pexels

Un fotbalist din prima ligă din Franţa, de la Stade Rennais, a fost arestat şi acuzat de ucidere din culpă. Un jucător profesionist al echipei franceze de fotbal Stade Rennes, în vârstă de 18 ani, a fost arestat pentru ucidere din culpă, după decesul unei femei în vârstă de 51 de ani pe care a lovit-o în timp ce circula pe o trotinetă electrică, scrie mass-media franceză.

Tânărul fotbalist, care urma să fie deferit joi Parchetului, "este devastat de ceea ce s-a întâmplat şi crede că s-a încheiat cariera sa", a declarat o sursă apropiată de Stade Rennes pentru ziarul Ouest-France.

În momentul accidentului, pe trotinetă se mai afla şi un minor, înscris la rândul său la centrul de formare al clubului Rennes, conform publicaţiei citate.

O femeie de 51 de ani, foarte cunoscută în mediul cultural, a murit pe 24 iunie, la câteva zile după ce a fost lovită de tânărul respectiv. Victima a fost doborâtă pe un bulevard larg din centrul oraşului Rennes, unde căile rutiere sunt situate de ambele părţi ale unei esplanade acoperită parţial cu iarbă şi ocupată în special de terasele unor cafenele şi restaurante.

Accidentul s-a produs pe porţiunea non-rutieră a acestei zone", după cum a declarat procurorul Philippe Astruc.

Conducătorul trotinetei şi pasagerul său minor au fost ambii audiaţi de anchetatori, iar analizele nu au scos la iveala consumul de alcool sau droguri, potrivit procurorului, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?