Liga Campionilor Un jucător cheie de la Bayern Munchen va lipsi în semifinala de Liga Campionilor contra Real Madrid

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Bayern Munchen a confirmat, duminică, absenţa unui jucător important în returul semifinalei de Liga Campionilor contra galacticilor de la Real Madrid.



Clubul german a transmis faptul că internaționalul portughez Raphael Guerreiro, accidentat la piciorul stâng sâmbătă în partida de campionat cu VfB Stuttgart, va fi indisponibil pentru semifinala retur de miercurea viitoare cu Real Madrid din UEFA Champions League (2-2 în tur), transmite AFP.

Bayern nu a menționat durata indisponibilităţii pentru Raphael Guerreiro, subliniind o absenţă 'pentru următoarele meciuri' ale lui Bayern Munchen, care mare are trei meciuri de disputat până la finalul sezonului (semifinala cu Real, două meciuri din Bundesliga şi o eventuală finală de Liga Campionilor pe data de 1 iunie pe Wembley, Londra).

Guerreiro, în vârstă de 30 ani joacă în apărare ori la mijlocul terenului. Acesta s-a accidentat la ligamentele capsulei de la genunchi. Portughezul s-a accidentat contrând un şut și a fost nevoit să părăsească stadionul din Stuttgart în cârje.

dcsport Team | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?