Fotbal Un nou stadion modern, în Liga 2. Ce club de fotbal a depus dosarul de reabilitare și când vor începe lucrările

Data publicării:
Fotografie de la Juan Salamanca, Pexels
Fotografie de la Juan Salamanca, Pexels

Președintele CSM Reșița a dezvăluit faptul că există un proiect de modernizare a stadionului „Mircea Chivu” din Valea Domanului. Acesta a mărturisit că birocrația din țara noastră determină ca stadiul final al reabilitării acestui stadion să fie atins abia în trei ani de acum încolo.



Cea de toate zilele birocrație, și la Reșița

Cristi Bobar, președintele CSM Reșița, a făcut o serie de declarații privind modernizarea stadionului din Caraș-Severin, despre care spune că se va întâmpla, cel mai probabil, în trei ani de zile.

„Am depus și noi dosarul la CNI, trebuie să intre în Guvern... Nu este deloc așa ușor cum pare. Sunt tot felul de birocrații. Dar încercăm să facem.”, a spus Bobar.

18 milioane de euro și 12.500 de locuri

De asemenea, el a mai adus în discuție și câteva detalii despre arena „Mircea Chivu” din Valea Domanului și modul în care acesteia i se va realiza o nouă imagine: „Noi vrem să modernizăm stadionul. Costurile se ridică la 18 milioane de euro. Vom avea 12.500 de locuri. În 3 ani ar putea fi gata, dacă obținem toate aprobările.”

„Este greu să facem acum un stadion de la 0, sunt multe echipe care au deja aprobate astfel de proiecte: Farul, FC Argeș, Dinamo... Stadionul nostru nu arată deloc rău, nu trebuie demolat, avem și minihotel, o bază foarte bună”, a mai declarat Bobar, conform gsp.ro

În același timp, informațiile vin în contextul în care echipa lucrează la obținerea dreptului de promovare pentru stagiunea următoare de Liga 2. Stadionul „Mircea Chivu”, despre care se vorbește că ar cunoaște o reabilitare în următorii ani, este unul dintre cele mai vechi arene de fotbal din România. Cu toate că acesta este încă funcțional, se observă clar lipsa investițiilor majore în acest stadion, fiind nevoie de dotări moderne.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel