Liga Campionilor Un suporter al lui Bayern Munchen cere UEFA rejucarea meciului cu Real Madrid

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Bayern Munchen a fost eliminată în semifinalele Champions League de Real Madrid, însă un suporter al bavarezilor a pornit o petiţie pentru a cere UEFA să dicteze rejucarea meciului. 



Motivul petiţiei este legat de golul anulat al lui De Ligt, din finalul partidei, din cauza arbitrilor care au indicat offside. Arbitrul central a fluierat oprirea jocului, fotbaliştii lui Real Madrid s-au oprit, iar Mathijs De Ligt a marcat, însă golul a fost anulat. În plus, nici VAR nu a putut interveni, pentru că arbitrul deja fluierase oprirea fazei. 

"În calitate de vechi fan al lui Bayern Munchen, sunt profund rănit de o eroare flagrantă făcută în meciul retur cu Real Madrid. Un ofsaid fluierat prea dedvreme a făcut ca golul lui De Ligt să fie anulat. Putea fi un gol la ultima fază prin care să se restabilească egalitatea. Acest incident ridică semne de întrebare asupra corectitudinii din fotbal, mai ales la aceste partide cu miză mare.

Fotbalul nu este doar despre a câștiga și a pierde. E și despre fair-play și respectul pentru regulamentul. În acest caz, o decizie incorectă poate că a schimbat deznodământul unui meci important. Nu este vorba despre o echipă sau un jucător, e vorba despre păstrarea integrității fotbalului.

Facem apel la UEFA să analizeze atent această situație și să ia în calcul rejucarea partidei pentru a se asigura că face dreptate. Considerăm că fiecare echipă ar trebui să aibă șansa ei la victorie fără a fi împiedicată de erori de arbitraj.

Semnați această petiție dacă credeți în corectitudinea din fotbal și vreți ca UEFA să ia măsuri pe această temă", se arată în petiția semnată de fanul lui Bayern.

Petiţia a adunat doar 666 de semnături, înainte de a fi închisă de site-ul change.org

Thomas Tuchel, supărat pe arbitri 

"Este o semifinală din UEFA Champions League, nu este momentul bun pentru scuze. Chiar nu. Nu e momentul potrivit în care să vedem încălcări grave ale regulamentului, iar apoi niște scuze.

Toți avem limitele noastre, cu toții suferim în astfel de meciuri, nimeni nu are voie să greșească. La fel trebuie să fie și în cazul arbitrilor de top. Când nu reușești să te ridici la nivelul competiției, scuzele nu ajută deloc. Chiar dacă noi suntem fair-play și trebuie să acceptăm scuzele", a spus Thomas Tuchel la final. 

Real Madrid va înfrunta Borussia Dortmund în finala Ligii Campionilor pe 1 iunie, la Londra. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?