Superliga Romaniei Unde joacă atacantul Hakim Abdallah, din sezonul viitor

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul din Madagascar a aflat care este formația din cadrul căreia va face parte în sezonul viitor al Superligii din România.



Dinamo București a reușit să se salveze de la retrogradarea în cea de-a doua ligă de fotbal, după ce a învins formația celor de la FK Csikszereda Miercurea Ciuc cu 2-0, scor general, în barajul de menținere/promovare în Superliga României.

Abdallah rămâne la Dinamo, dar cu salariul mărit

După anunțul clubului privind prelungirea contractului cu antrenorul Zeljko Kopic, următorul pe listă este atacantul Hakim Abdallah. Acesta va rămâne în lotul echipei din „Ștefan cel Mare” și în sezonul următor. Mai mult decât atât, se pare că oficialii „câinilor roșii” îi vor mări salariul fotbalistului născut în Franța.

Rămânerea acestuia la formația lui Dinamo implică și o crește salarială de 1.000 de euro, venitul lunar ajungând la suma de 8.000 de euro, potrivit gsp.ro

Cota de piață actuală a jucătorului din Madagascar este de 350 mii de euro, potrivit Transfermarkt.

Clubul începe reconstrucția lotului pentru sezonul viitor

Clubul de fotbal a anunțat, joi, pe pagina oficială de Facebook, despărțirea de șase jucători, la finalul acestui sezon. Aceștia sunt Gonçalo Gregório, Daniel Iglesias, Domagoj Pavičić, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și controversatul Edgar Ié.

„Mulțumim!

Dinamo este emoție, Dinamo înseamnă bucurie, Dinamo reprezintă, pentru fiecare dintre noi, o călătorie în alb și roșu spre elită. Mersul fotbalului are însă și altfel de clipe, de încheiere a raporturilor contractuale, de mulțumiri publice.

Această călătorie a ajuns la capăt pentru o parte dintre componenții echipei noastre, aflați la final de contract cu Dinamo. Din Academie, de două sezoane, un campionat sau o jumătate de an, fiecare dintre ei a încercat să ridice nivelul echipei.

Unii au reușit, alții, nu. Nu ne rămâne decât să le mulțumim că au îmbrăcat, cu mândrie, tricoul lui Dinamo și să le urăm mult succes în carieră!”, a transmis clubul de fotbal, pe rețelele sociale.

Atacantul portughez Gonçalo Gregório a adunat 41 de jocuri pentru Dinamo și a marcat opt goluri.

Mijlocașul spaniol Daniel Iglesias a evoluat în 67 de jocuri, marcând șase goluri.

Mijlocașul croat Domagoj Pavičić a reușit să înscrie un gol în 20 de meciuri.

Fundașul Ricardo Grigore a evoluat în 113 partide pentru Dinamo și a marcat șapte goluri.

Mijlocașul Neluț Roșu a adunat 60 jocuri, înscriind un gol.

Fundașul Edgar Ié a evoluat doar în cinci jocuri în tricoul lui Dinamo.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?