Superliga Romaniei Unirea Slobozia copiază modelul Oţelul Galaţi, după ce a promovat în Liga 1

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Unirea Slobozia şi-a asigurat promovarea în Liga 1, iar conducerea clubului anunţă că vor urma modelul celor de la Oţelul Galaţi în ceea ce priveşte lotul de jucători. Chiar dacă multe echipe nou promovate investesc sume mari în aducerea de jucători sau schimbă din temelii lotul, acesta nu va fi cazul la Unirea Slobozia. Ilie Lemnaru, preşedintele clubului, spune că Unirea va urma modelul Oţelul Galaţi, care încă are în lot fotbalişti care au evoluat şi în Liga a III-a. 

"Așa cum am discutat cu Adi Mihalcea, vom păstra în proporție destul de mare lotul actual. Mergem pe continuitate, iar ca exemplu avem Oțelul Galați .Deja avem propuneri de jucători care activează în Superligă. Cred că seriozitatea clubului unde salariile sunt plătite întotdeauna la timp, condițiile sunt bune, atmosfera este una propice performanței, toate acestea pot fi atuurile noastre.

Vom căuta să aducem jucători care se pliază pe tiparul echipei noastre, deviza noastră este muncă, disciplină, seriozitate. Bugetul pentru Liga 1 sperăm să-l conturăm undeva în jurul sumei de 3,3 milioane de euro", a declarat Lemnaru pentru GSP.

Nu e prima dată când cei de la Unirea Slobozia spun că Oţelul Galaţi reprezintă un model pentru ei. 

"Ca nou promovată, nu cred că ne dorim altceva decât să rezistăm în primul an. Ne ghidăm pe aceleaşi valori cu Oţelul Galaţi, ca şi comunitate, stil de joc, buget, etc. Dacă aş şti că mergem în Liga 1 să facem figuraţie, mâine aş întrerupe activitatea. De ce să nu recunosc, însă, că e posibil să nu facem faţă sportiv? Dar nu e cazul să ne gândim aşa acum. 

Noi, în iarnă, ne-am creionat lotul în perspectiva unei promovări. O mare parte din jucători vor rămâne, vom merge pe omogenitate. Dar avem nevoie de jucători de altă valoare şi cu experienţă de Liga 1, ca să ne putem atinge obiectivul", a declarat Adrian Mihalcea. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel