Fotbal Unirea Slobozia petrece ca Inter Milan: „Made in Romania”, după promovarea în SuperLigă

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

În urma celei de-a șasea etape a play-off-ului Ligii secunde de fotbal, s-a aflat prima echipă promovată direct în SuperLigă, și anume Unirea Slobozia. Fotbaliștii au celebrat succesul în vestiar, într-un mod asemănător al jucătorilor italieni, Inter Milan.



Direct în SuperLigă, înainte cu patru etape

Elevii lui Adrian Mihalcea au câștigat meciul împotriva fotbaliștilor de la CS Mioveni, jucat miercuri, în deplasare, și încheiat cu scorul de 1-0. În urma acestui rezultat, Unirea Slobozia este sigură de promovarea directă în SuperLigă, din punct de vedere matematic.

Unicul gol al partidei și totodată golul victoriei în meciul cu CS Mioveni a fost înscris de Florin Purece, în prelungirile primei reprize (min. 45+3), din lovitură de la 11 metri. Astfel, Unirea Slobozia și-a asigurat promovarea matematică în prima ligă de fotbal a României.

În contextul în care formațiile aflate pe locurile 2 și 3, CSC 1599 Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, nu au drept de promovare, iar ialomițenii au 53 de puncte în clasamentul Ligii 2, aceștia nu mai pot fi depășiți de celelalte echipe cu drept de promovare, Csikszereda, Gloria Buzău și CS Mioveni.

Celebrare pe ritmurile „Made in Romania”, și în... România

În mod evident, fotbaliștii celor de la Unirea Slobozia au petrecut după succesul înregistrat la Mioveni, astfel că în vestiar au dansat pe ritmurile melodiei pe care, în urmă cu două zile, celebrau și italienii de la Inter Milan, după reușita de a câștiga campionatul Italiei.

CITEȘTE ȘI Cum au sărbătorit fotbaliștii de la Inter cucerirea celui de-al 20-lea titlu de campioană a Italiei: „Made in Romania”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel