Superliga Romaniei Unirea Slobozia, pregătiri pentru primul an în Superliga

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa de fotbal ialomițeană a reușit să promoveze, pentru prima dată în istoria clubului, în Superliga României.



Unirea Slobozia, primul sezon în Superliga

Echipa Unirea Slobozia își consolidează lotul pentru evoluția în primul său sezon de Superliga. Oficialii au anunțat marți, pe contul oficial de Instagram, perfectarea a trei transferuri.

Unirea l-a achiziționat pe atacantul Filip Ilie, de la Universitatea Cluj, pentru care a jucat 12 meciuri și a marcat două goluri (ambele în Cupa României).

Mijlocașul uruguayan Ariel Lopez, care a evoluat ultima oară la UTA Arad, va juca și el pentru echipa antrenată de Adrian Mihalcea. Fotbalistul sud-american de 29 de ani a mai evoluat în România la Dunărea Călărași, FC Buzău și Oțelul Galați.

O altă achiziție perfectată de ialomițeni este cea a fundașului stânga Daniel Șerbănică (27 ani), venit de la CS Mioveni. Șerbănică a mai jucat la FC Argeș, potrivit Agerpres.

 

Adrian Mihalcea continuă la Unirea Slobozia

Tehnicianul Adrian Mihalcea a anunțat că o va antrena pe Unirea Slobozia și în sezonul următor, după ce a reușit performanța de a califica echipa ialomițeană pentru prima dată, în prima divizie de fotbal a României.

„Suntem o nou-promovată, nu am putea să ne gândim la altceva (n.r. - decât la salvarea de la retrogradare). În primul an nu avem niciun fel de presiune, iar dacă se va retrograda, după o muncă asiduă, nu cred că se va supăra nimeni.

În momentul în care toată lumea spune că va fi greu, atunci te ambiționezi. Nimeni nu o să mă dea afară. Va fi doar decizia mea, dacă voi dori să plec. Nu se pune problema.

Am semnat pe un an, o să duc până la capăt. Chiar dacă va fi un rezultat negativ, voi duce proiectul până la capăt. Nu am primit nicio ofertă”, a spus Adrian Mihalcea, la Liga Digisport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?