Superliga Romaniei Universitatea Cluj l-a transferat pe fundaşul central brazilian Thalisson Kelven

Data publicării:
Facebook Universitatea Cluj
Facebook Universitatea Cluj

Universitatea Cluj l-a transferat pe fundaşul central brazilian Thalisson Kelven (25 de ani), a anunţat clubul de fotbal pe site-ul său oficial.Debut în Brasileirão la 19 ani

Noul nostru jucător a fost crescut de Coritiba, echipă pentru care a și debutat în prima ligă din Brazilia la vârsta de 19 ani. În total a strâns 29 de meciuri în Brasileirão pentru Coritiba și Juventude.

Peste 70 de meciuri în al doilea eșalon din Brazilia

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formații din al doilea eșalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira.

Evoluțiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitória i-au oferit șansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediția 2022 din Brasileiro.

Un sezon excelent la Mirassol înainte de transferul la ”U”

Înainte de a semna cu echipa noastră, Kelven a avut parte de un an excelent în tricoul celor de la Mirassol. A bifat 27 de prezențe în Série B, dintre care 22 ca integralist. De asemenea, a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă.

CV Thalisson Kelven

Nume: Thalisson Kelven da SilvaData nașterii: 7 mai 1998

Poziție: fundaș central

Înălțime: 1,85 m

Cifre în prima ligă din Brazilia: 28 M – 0 G – 0 A

Cifre în liga a doua din Brazilia: 71 M – 5 G – 1 A

Echipe pentru care a evoluat până în prezent: Coritiba, Garani, Internacional de Limeira, Clube de Regatas Brasil, Juventude, Mirassol, conform fcucluj.ro.

dcsport Team | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel