Superliga Romaniei Universitatea Craiova n-a terminat transferurile! Anunțul lui Mihai Rotaru

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a anunțat că formația olteană lucrează la un nou transfer în următoarea perioadă.Mihai Rotaru: „Mai căutăm un atacant”

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a realizat cinci transferuri până în prezent, iar finanțatorul Mihai Rotaru nu se oprește aici. După mutările lui Silviu Lung Jr., Gregorio Sierra, Takuto Oshima, Luis Paradela și Carlos Mora, oltenii își doresc cooptarea unui nou atacant în echipa condusă de Costel Gâlcă.

„Noi nu lucrăm pe insistențe, ci în echipă. Aveam de acoperit un fundaș de picior stâng. Am preferat să aducem un jucător cu experiență (n.r. pe Sierra). A venit la propunerea lui Costel Gâlcă. Mai căutăm un atacant.

Da, vrem să mai facem un transfer. Vrem ceva de excepție. Nu ne gândim acum la plecări de jucători. Nu luăm în calcul”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Universitatea Craiova nu a stat prea bine la capitolul meciurilor amicale. Elevii lui Gâlcă au înregistrat în cantonamentul din Austria trei înfrângeri și o victorie, cu Legia Varșovia.

Universitatea Craiova va debuta în sezonul 2024/2025 al Superligii vineri, 12 iulie, în deplasare, unde va înfrunta formația FC Hermannstadt, meci programat la ora 21:30.

Al doilea meci al oltenilor va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco”, contra echipei UTA Arad, duelul fiind programat pe 20 iulie, de la ora 18:30.

Programul Universității Craiova în Superliga 2024/2025

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel