Superliga Romaniei UTA se desparte de alți doi jucători. Mircea Rednic nu spune stop mutărilor

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa de fotbal arădeană a anunțat, printr-un comunicat oficial, că își încheie colaborarea cu alți doi jucători ai formației.Iacob și Kucher, OUT de la UTA Arad

Clubul de fotbal UTA Arad se desparte de doi jucători importanți înaintea startului noului sezon al Superligii, respectiv de Florin Iacob și Danylo Kucher. 

„Mulțumim pentru tot, Florin Iacob, mult succes în viitor!

După cinci ani plini de momente memorabile, vine și clipa în care drumurile se despart, fără să uităm, însă, de bucuriile trăite împreună. Florin Iacob a sosit la UTA în vara lui 2019 și a fost, de atunci, principalul număr unu în poarta noastră.

Promovarea pe prima scenă, convocările în echipa națională a României, paradele de neuitat - cu banderola de căpitan pe braț - ori contribuțiile decisive la atâtea victorii memorabile l-au făcut pe Florin să fie unul din cei mai iubiți fotbaliști de către tribuna arădeană.

Îți mulțumim, Florin, pentru tot ce ne-ai oferit și îți urăm multă baftă în tot ce îți propui!

Mulțumim, Danylo Kucher!

Portarul sosit din Ucraina în februarie 2023 își încheie contractul cu UTA în această vară. Danylo a avut contribuția sa importantă la câștigarea play-out-ului Superligii 2023-2024, iar pentru acest lucru, dar și pentru tot efortul depus în perioada petrecută la noi, îi mulțumim!

Succes în viitor, Danylo!”, a fost mesajul publicat de clubul de fotbal, pe pagina oficială de Facebook.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel