Fotbal Val de demisii la CFR Cluj, după eșecul din Cupa României. Cristi Balaj îl urmează pe Adi Mutu și părăsește clubul clujean

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cristi Balaj și-a anunțat demisia de la CFR Cluj, printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Președintele clubului ardelean a decis să se despartă de CFR Cluj, după înfrângerea în fața Corvinului de marți seară, din partida sferturilor de finală ale Cupei României.După Corvinul Hunedoara, măcel. Balaj îl urmează pe Mutu

Fostul arbitru a anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că are nevoie de o pauză, după meciul umilitor al CFR Cluj din Cupa României (scor 0-4):

„Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie. 

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a anunțat Cristian Balaj, pe Facebook.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel