Fotbal international Valentin Mihăilă spune că şi-a revenit complet după accidentare. De ce a preferat să dea pasă de gol în ultimul meci, în loc să înscrie el

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valentin Mihăilă este extrem de apreciat la Parma. În ultimul meci, remiza cu Como, 1-1, românul a pasat decisiv la golul Parmei şi a spus de ce a ales această soluţie în loc să înscrie el. 



Parma a remizat cu cei de la Como, scor 1-1, şi rămâne lider în Serie B. Valentin Mihăilă a avut o evoluţie bună, notată cu 6,5 de jurnaliştii italieni. Românul a pasat decisiv la golul Parmei. 

"Nu știu dacă este cel mai bun meci al meu. Ne-am luptat cu toții, am suferit cu toții. A fost un meci greu împotriva unei echipe care a jucat, știam că driblează bine. Mă bucur pentru acest egal și pentru acest punct adus acasă. 

După ce am dat primul gol am avut o șansă bună de a dubla avantajul. În fotbal poți greși, greșim cu toții, am câștigat un punct și tot suntem acolo", a declarat Mihăilă după meci. 

De ce a pasat, în loc să înscrie el 

"Eram în stânga și am preferat să nu risc, l-am văzut pe Benek care era poziționat mai bine decât mine. Și Dennis era în spate, dar nu l-am văzut. 

Sunt bine, mă antrenez bine și nu am avut probleme de când am început anul acesta. Sunt foarte mulțumit de asta", a mai declarat fotbalistul. 

Jurnaliştii italieni îl laudă pe Mihăilă 

”Mihăilă nu mai părea capabil să-și revină. Ceea ce i-a enervat pe fani au fost reacțiile lui: de multe ori părea iritabil, apatic și nervos.

Acest comportament a fost un simptom al perioadei negative pe care o trăia și, combinat cu fragilitatea sa fizică, părea să-și pună în pericol cariera și viitorul în tricoul încrucișat

Partida cu Palermo (n.r. 3-3) a fost probabil episodul care l-a deblocat și mental

A confirmat încrederea enormă în el. Performanțele nu au fost toate excelente, dar spiritul și dăruirea nu mai lipsesc.

Acum Mihăilă simte că a revenit în proiect, e în sfârșit bine fizic și are încredere. Ultimele goluri, împotriva Sampdoriei și Veneției, nu fac altceva decât să-i ofere mai multă seninătate și conștientizare”, au scris cei de la Parma Live. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel