Fotbal international Valentin Mihăilă vrea să rămână la Parma. "Viitorul meu e aici"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valentin Mihăilă a reuşit promovarea în Serie A cu Parma şi acum anunţă că îşi doreşte prelungirea contractului. "Nu credeam că vor fi atât de mulţi oameni care să sărbătorească promovarea cu noi. E o satisfacţie incredibilă, nu am văzut niciodată aşa ceva. Toţi băieţii au jucat foarte bine. Încă de când a început sezonul, gândul meu a fost mereu la echipă, am vrut promovarea în Serie A. Aşa am început sezonul. 

Ştiu că nu am jucat prea mult, dar m-am antrenat din greu, cu mentalitatea potrivită, şi astrele s-au aliniat. 

Pe viitor, mă văd tot aici. Parma e tot ce am nevoie şi ştiu că pot să dau mai mult clubului. De altfel, clubul e minunat, staff-ul e extraordinar. Am colegi foarte buni. Mi-ar plăcea să rămân la Parma", a declarat Valentin Mihăilă pentru Parma Live. 

Şi Dennis Man a dat de înţeles că va rămâne la Parma şi din vară. 

"Tot oraşul sărbătoreşte, suntem fericiţi. Ne bucurăm că ne-am atins obiectivul. Dacă mă veţi vedea în Serie A? Da", a declarat Dennis Man. 

Parma este sigură ca va încheia pe unul din primele două locuri din Serie B, care asigură promovarea directă. Echipa este acum pe prima poziţie, cu 74 de puncte când au rămas două etape, ceea ce înseamnă că nu mai poate fi ajunsă de ocupanta locului 3, Venezia, care are 67 de puncte.

Parma a fost o forţă în fotbalul european în anii 1990, când a câştigat de două ori Cupa UEFA şi o dată Cupa Cupelor. Formaţia a jucat ultima oară în Serie A între 2018 şi 2021.

Foarte aproape de promovarea în elită este Como, care a acumulat 71 de puncte, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?