Superliga Romaniei Valeriu Iftime a făcut anunțul pentru banca tehnică a lui FC Botoșani: „Vă dau o veste în premieră!”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

După ce a reușit să rămână în SuperLiga României, clubul de fotbal FC Botoșani își cunoaște antrenorul care va conduce echipa timp de doi ani.



Formația FC Botoșani a reușit să se salveze de la retrogradare, după ce ieșit victorioasă în meciurile din barajul de menținere/promovare în SuperLiga, în fața formației CS Mioveni, scor general 2-0.

Valeriu Iftime anunță: Bogdan Andone rămâne la Botoșani

Într-un videoclip postat pe contul de Facebook de către finanțatorul echipei botoșănene, apar atât antrenorul formației, cât și Valeriu Iftime. Aceștia anunță, printr-un dialog surprins la Bogdan Andone acasă, faptul că tehnicianul moldovenilor, care a reușit să salveze echipa de la retrogradare, va rămâne la club pentru cel puțin doi ani de acum încolo.

„Dragi iubitori ai sportului sau ai fotbalului din Botoșani, sunt acasă la Bogdan și vă dau o veste în premieră: Bogdan va rămâne antrenorul nostru măcar doi ani de zile. Știu că îl iubiți mult, știu că mi-ați dat atâtea mesaje, de aceea vreau să vă spun: am și filmat cu el, să vedeți că Bogdan este, suntem împreună și vine la Botoșani!”

„A fost greu, doar noi doi și Șumi credeam în salvare. Poate Șumi a fost primul... Am reușit prin muncă și speranța că putem face lucruri bune. Dar în primul rând prin muncă!”, au fost câteva cuvinte ale lui Andone.

Valeriu Iftime a ținut să încheie prezentarea printr-un mesaj de mulțumire: „Îți mulțumesc din toată inima. Sunt fericit că vom continua și încercăm să facem o echipă mai bună, pentru ca anul viitor să avem rezultate mai bune”.

Andone, convins să rămână de finanțatorul botoșănenilor

Cu toate că a reușit să îndeplinească obiectivul de a menține echipa în SuperLiga României, Andone a recunoscut că a purtat discuții cu Dani Coman, noul președinte al lui FC Argeș, pentru a prelua banca echipei din liga a II-a. Mai mult decât atât, actualul antrenor al botoșănenilor a dezvăluit că este căutat și de echipe din Cipru, loc în care a mai antrenat formația Apollon Limassol.

„Nu pot să spun că a fost ofertă de la FC Argeș, au fost niște discuții cu Dani, cu care am colaborat la Astra. Nici cu domnul Iftime nu am discutat decât după ce am terminat barajul.”, spunea Andone, în urmă cu trei zile.

„De astăzi, pot să încep ușor, ușor. Am discutat cu patronul, prima opțiune a Botoșaniul, i-am promis lucrul ăsta, dar va trebui să schimbăm câteva lucruri. Dacă vom continua, trebuie să fim mult mai bine organizați din toate punctele de vedere. Trebuie făcute lucrurile mult mai bine. Voi vedea ce voi face, am niște discuții și din Cipru, de la unele echipe de acolo.

Vom vedea. Prima opțiune este Botoșaniul, dar vom vedea”, mai declara antrenorul moldovenilor, la Digi Sport.

Se pare că cele două părți au ajuns la un acord, Bogdan Andone luând decizia de a rămâne pe banca botoșănenilor și în sezonul viitor.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?