Superliga Romaniei Valeriu Iftime, mesaj pe Facebook după victoria lui FC Botoşani cu Dinamo

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, a transmis echipei un mesaj pe reţelele de socializare, după victoria cu Dinamo din playout. 



"Victorie! Încă un pas important pentru rămânerea în Liga 1!

Deși nu sunt în țară să îi pot felicita așa cum se cuvine, i-am urmărit pe tot parcursul jocului și am împărtășit toată energia, tot suspansul.

Felicitări, băieți!

Mulțumim tuturor botoșănenilor care ne-au fost alături!", a scris Valeriu Iftime pe Facebook. 

FC Botoşani a câştigat meciul cu Dinamo din playout, scor 2-1, după o partidă cu multe evenimente. Gabriel de Moura şi-a înscris în propria poartă după o greşeală în apărare a lui Darko Velkovski. Până la pauză, Abdallah a ratat un penalty, Selmani a înscris pentru 1-1, iar apoi acelaşi Abdallah a fost eliminat, pentru o intrare cu talpa ridicată la Romario Benzar, care a ajuns direct la spital cu capul spart. 

În partea secundă, botoşănenii au forţat, profitând de avantajul omului în plus, şi au reuşit să câştige în prelungiri, prin golul înscris de Sebastian Mailat. După această victorie, FC Botoşani a adunat 21 de puncte, cu unul mai mult decât Dinamo, şi a egalat-o pe Poli Iaşi în clasament. FC Botoşani e la un singur punct de FC Voluntari, prima echipă deasupra liniei roşii. 

Răzvan Patriche, declaraţii după ce Dinamo a pierdut iar în prelungiri 

”Un meci nebun. Am avut gol, gol anulat, am avut penalty anulat. Am avut om în minus. Am luptat ca nebunii, dar din nou am luat gol. Ceva nu se leagă, dar nu înțeleg ce. La final nu avem rezultate.

Dacă am ști ce se întâmplă, nu am mai fi în situația asta. Îmi pare rău pentru oamenii care au venit. Eu cred că meritam un punct. Vine Voluntariul acum.

Este normal să fie și oboseală, am jucat numai în deplasare. Trebuie să ne revenim cât mai repede. Încă mai sunt șanse (n.r. pentru salvarea directă de la retrogradare). Trebuie să luptăm.

Trebuie mai mult. Azi am avut de toate. Din păcate, nu am știut să gestionăm finalul de partidă”, a spus Răzvan Patriche, după meciul cu FC Botoșani.

Volume 100% 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel