Superliga Romaniei Valeriu Iftime spune că a găsit investitorii cărora să le cedeze FC Botoşani. Cele trei greşeli pe care spune că le-a făcut

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime a spus că a făcut trei greşeli cu FC Botoşani, dar că acum a găsit posibili investitori pentru club. "Vă dați seama că nici în cele mai negre vise nu credeam vreodată că vom ajunge atât de rău în clasament. Au fost greșeli de arbitraj împotriva noastră, dar am făcut și eu câteva greșeli. Prima a fost atunci când m-am despărțit de Marius Croitoru, nu acum, atunci când a plecat la FCU Craiova.

Apoi o a doua greșeală a fost că nu am decis să merg în continuare pe mâna lui Flavius Stoican. Nu trebuia să mă despart în vară de el. Trebuia să îi ofer echipei și lui Flavius continuitate. Flavius începuse să facă treabă bună și se acomodase cu lotul.

Iar e o a treia greșeală a fost faptul că am anunțat public că vreau să cedez clubul. După ce jucătorii au aflat că eu vreau să vând clubul în subconștientul lor a intrat că oricum eu voi ceda echipa și ce rost mai are să mai tragă. Însă, dacă nu aruncam public pe piață informația că vreau să vând clubul, atunci cum era să am și eu posibili doritori? Dar din păcate nu s-a îngrămădit nimeni să îl cumpere. 

"M-am săturat să bag 3,5 milioane de euro pe an şi să joc cu 2000 de spectatori"

Vă spun sincer că de cedat tot mă gândesc să îl cedez, deoarece m-am săturat să tot bag pe an minimum 3.500.000 de euro în echipă și să joc la Botoșani cu 2.000 de spectatori.

Acum sunt în discuții cu un român care are în spate niște parteneri belgieni. Acei belgieni au și o firmă de impresariat. Nu vor să îmi dea bani pe club, dar mi-au propus să aducă ei jucători și să îi plătească domniile lor. Însă, eu nu vreau să transform clubul într-o a doua 'cortaseriadă'. Nu vreau să fac cum a făcut acel Pablo Cortacero, atunci când a adus atâția jucători dintr-o dată.

Vreau să fac cedarea clubului către acei belgieni treptat. Le-am spus să îmi aducă în iarna asta maximum 5 jucători, îi plătesc ei, dar vedem pe parcurs cum se vor acomoda. Apoi vom face procente la transferurile lor și vom vedea la vară dacă vom și scăpa de retrogradare. Iar într-un final vom bate palma și pentru închiderea definitivă a afacerii. Dar, vă repet: nu totul așa dintr-o dată. Vom mai discuta după finalul acestei părți de sezon. A, să nu uit. Apropo de jucători. În mod sigur am și greșit cu aducerea unora dintre ei în vara asta", a declarat Valeriu Iftime pentru Prosport

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel