Superliga Romaniei Vali Gheorghe, tot mai aproape de Oţelul Galaţi. Îşi reziliază contractul cu U Cluj

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valentin Gheorghe urmează să devină liber de contract, după ce îşi va oficializa despărţirea de Universitatea Cluj. Atacantul de bandă va rămâne în Superligă, clubul favorit să îi obţină semnătura fiind Oţelul Galaţi.

Surse DC Sport transmit că Valentin Gheorghe, trecut pe la FCSB, este în discuţii avansate cu Oţelul Galaţi. În vârstă de 27 de ani, aripa stângă are şi o selecţie la echipa naţională. În ultimul sezon de Liga 1, acesta a jucat la Universitatea Cluj, pentru care a înregistrat 19 meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive. 

Aceleaşi surse transmit că Oţelul Galaţi este în discuţii avansate şi cu un fundaş din străinătate, lucru pe care de altfel şi Dorinel Munteanu l-a anunţat după încheierea cantonamentului de la Vatra Dornei. 

Universitatea Cluj şi-a luat o altă extremă, ca să umple golul lăsat de Vali Gheorghe 

„FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Mario Sfaiț (19 ani). Tânărul jucător care poate evolua ca extremă dreapta a fost golgheterul formației Viitorul Mihai Georgescu în sezonul 2023/2024 și al treilea cel mai bun marcator din campionatul ligii a 4-a cu 24 de reușite.

Mario Șfaiț a ajuns la formația din al patrulea eșalon în urmă cu patru ani, fiind cel mai bun jucător în ultima stagiune. Pe lângă cele 24 de goluri marcate, acesta a oferit 16 pase decisive. Pe plan colectiv, a ajuns alături de echipa sa până în finala Cupei României (faza județeană) și s-a clasat pe locul al treilea în campionat.

Noul nostru jucător a fost remarcat de staff-ul tehnic la acțiunea care a avut loc pe 7 și 8 iunie, reprezentând o nouă opțiune pentru regula jucătorului U21”, a transmis U Cluj pe site-ul oficial.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel