Superliga Romaniei Varianta de atacant a lui Gigi Becali a picat? Detalii despre Alexandru Pop

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FCSB a declarat, în luna mai, că își dorește un atacant pentru noul lot al echipei campioane a României la fotbal.



Nu mai este Pop pe lista lui Gigi Becali?

Clubul Oțelul Galați a făcut un anunț pe site-ul oficial în cursul zilei de luni, 27 mai, anunțând numele fotbaliștilor alături de care Dorinel Munteanu va continua următorul sezon al SuperLigii.

„Fundașii laterali Milen Zhelev (30 de ani) și Miguel Ângelo Gomes Silva (28 de ani), legitimați la SC Oțelul Galați în vara anului trecut, vor juca în roș-alb-albastru și în stagiunea 2024-2025.

Zhelev este fundaș dreapta/stânga, iar Gomes Silva activează pe banda stângă a defensivei, cei doi fotbaliști fiind prezenți în echipa antrenată de Dorinel Munteanu în majoritatea partidelor susținute în sezonul 2023-2024 din Superliga și Cupa României. Atât pentru Milen, cât și pentru Miguel Ângelo a fost activată clauza de prelungire a contractelor scadente în vara acestui an. Astfel, ei vor reprezenta Oțelul Galați și în următorul campionat.

Alți trei componenți de bază ai echipei noastre, Juri Cisotti, Frédéric Ferreira Maciel și Alexandru Mihai Constantin Pop, și-au prelungit contractele cu Oțelul înainte de încheierea sezonului 2023-2024”, au transmis oficialii gălățeni.

Astfel, conform noilor informații oferite de clubul gălățean, atacantul dorit de către Gigi Becali, în persoana lui Alex Pop, va continua contractul cu gălățenii și în următorul sezon. 

Becali: „Îl iau orice s-ar întâmpla”

Patronul celor de la FCSB a mărturisit că își dorește foarte mult un atacant dintr-o formație a SuperLigii, pe care vrea să îl transfere la echipa roș-albastră, în persoana lui Alexandru Pop, dar fără a-i menționa și numele.

„Mai am un atacant din România pe care vreau să îl iau. Dar nu spun că poate îl ia altcineva. Îl iau orice s-ar întâmpla. Nu e de play-off, dar e atacant, atacant. Nouar. Doi iau, doi nouari. Sută la sută iau atacant de careu.

Dacă îl iau pe ăsta, îl iau peste capul la tot staff-ul. Doar eu vreau să vină”, declara Gigi Becali, la Fanatik Superliga, în urmă cu o săptămână.

Actualul atacant al Oțelului Galați este reprezentat de către Cristian Cernodolea, agentul FIFA fiind cel care i-a făcut propunerea patronului FCSB, potrivit lui Robert Niță.

Alexandru Pop joacă la Oțelul Galați din vara anului 2023, când a semnat din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Unirea Dej. Atacantul oțelar a impresionat în acest sezon de SuperLiga, reușind să înscrie 11 goluri și patru assist-uri în tricoul formației lui Dorinel Munteanu. Contractul său actual cu echipa este valabil până în vara anului 2025, lucru reiterat de club în anunțul postat luni, 27 mai.

Șapte fotbaliști s-au despărțit de Oțelul

După rezultatele din acest sezon, Dorinel Munteanu pare că are în vedere construcția unui nou lot, clubul sfârșind colaborarea cu nu mai puțin de șapte jucători.

Aceștia sunt portarul Relu Marian Stoian, fundașii Dragan Lovric, Costin Petruț Ghiocel, Dan Lucian Panait și Claudio Ionuț Mocanu, mijlocașul Vasile Jardan și atacantul George Cîrjan.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?