Echipa nationala Vei fi alături de echipa națională fizic, în München? Vezi ce surpriză au pregătit oficialii FRF pentru suporterii români

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Suporterii români sunt așteptați să creeze noi amintiri de neuitat în Germania, susținând echipa națională condusă de Edi Iordănescu, în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal.Românii vor petrece alături de olandezi, înainte de meciul din optimi

Echipa națională a României va înfrunta marți selecționata Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024, pe Football Arena din München, de la ora 19:00. Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat programul zilei de marți, pentru toți suporterii care doresc să creeze un nou spectacol în Germania.

„Începând cu ora 13:00, cornerul României din Fan Zone va fi deschis pentru suporteri cu premii, activări, sesiuni de autografe și multe surprize. De această dată, fanii sunt invitați să vină de la 13:00 in Fan Zone-ul din Olympia Park pentru a nu rata o mare celebrare a unității aduse de fotbal.  

Între orele 13:00 și 14:30, dăm startul unei petreceri româno-olandeze pe scena din Fan Zone-ul oficial UEFA! Din partea României, vor cânta pe scena din Fan Zone Loredana Groza, Marius Moga și Guess Who, care va interpreta piesa „Tot mai sus”, de pe coloana sonoră a filmului „În inima Naționalei”, în timp ce Pavel Bartoș va întreține atmosfera.

Artiștii noștri vor deschide programul începând cu ora 13:00, așa că sfătuim suporterii să vină din timp, pentru a nu rata niciunul dintre momentele pregătite. Din partea Olandei vor fi prezenți Yves Berendse, Joël Borelli și Yuki Kempees.

CITEȘTE AICI „Tricolorii” s-au întors la München, orașul unde au făcut spectacol. Câți spectatori români vor fi în tribune

Din păcate, amplasarea stadionului din München nu permite organizarea unui Fan Walk înaintea partidei. Pentru a ajunge la stadion, este recomandat ca suporterii să folosească autobuzele shuttle puse la dispoziție gratuit de organizatori ori transportul în comun, după cum urmează:

Autobuzele shuttle vor circula regulat începând cu ora 14:00 din parcarea Olympiapark (Block 19);
Sistemul de metrou: linia U3 de la Olympiazentrum, cu schimbare la Odeonsplatz pentru linia U6. Stadionul se află la stația Fröttmaning.”, a transmis FRF.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel