Fotbal international Verdict dur pentru Lewis Ferguson. Scoțianul a transmis primele gânduri despre informațiile momentului: „Sunt devastat!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Lewis Ferguson a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce clubul la care activează a transmis un anunț privind ultimele vești despre accidentarea acestuia la genunchi.



O accidentare dură pentru scoțian

Mijlocașul scoțian al echipei Bologna, Lewis Ferguson, accidentat grav la genunchiul drept, va fi supus unei intervenții chirurgicale și va rata restul sezonului competițional, inclusiv EURO 2024 (14 iunie - 14 iulie), a anunțat luni clubul său, scrie AFP.

„Examinările imagistice au indicat o leziune de ligament încrucișat”, a menționat Bologna, într-un comunicat de presă. „După operație, vom putea indica durata absenței”, a adăugat clubul de fotbal.

Ferguson, în vârstă de 24 de ani, a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 62 al meciului cu Monza (0-0), după o ciocnire cu un adversar sâmbătă, în cadrul celei de-a 32-a etape din Serie A.

Ferguson se declară devastat și abia așteaptă să revină

Acesta a postat pe contul său de X un mesaj scurt, prin care și-a exprimat deznădejdea, după verdictul dur:

„Devastat, dar drumul către recuperare începe acum și mă voi întoarce mai bine ca niciodată!! E timpul să mă relaxez și să sprijin băieții pentru un final mare de sezon. Forza Bolognia”, a fost mesajul fotbalistului.

El a marcat șase goluri în tricoul Bolognei, clubul său din 2022 și echipa surpriză a sezonului din Italia, aproape de calificarea în Liga Campionilor pentru prima dată în istoria sa.

Ferguson a fost selecționat de 12 ori pentru naționala Scoției și a participat la trei dintre meciurile de calificare pentru EURO 2024.

Scoția va înfrunta Germania, Ungaria și Elveția în Grupa A de la EURO 2024, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel