Echipa nationala Vești bune pentru echipa lui Edi Iordănescu! Screciu ar putea fi apt pentru EURO 2024, potrivit lui Mihai Rotaru

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a declarat că fotbalistul oltenilor, Vladimir Screciu, se recuperează într-o clinică privată din Finlanda, șansele sale de participare la EURO 2024 fiind considerabile.Șanse reale de revenire pentru Screciu

În ultimul timp, mai mulți fotbaliști români pe care selecționerul Edi Iordănescu se baza pentru lupta din competiția EURO 2024 s-au accidentat. Printre aceștia se numără Olimpiu Moruțan, care nu mai are șansa de a participa la turneul din vară, din cauza unei accidentări la tendonul ahilean, Vladimir Screciu, George Pușcaș și ultimii aflați pe lista de accidentări, Andrei Burcă și Florinel Coman. Dacă Screciu, Pușcaș și Coman nu sunt într-un pericol atât de mare de a nu participa la EURO, Andrei Burcă se resimte după o ruptură musculară suferită la sfârșitul săptămânii trecute. Acesta a început de îndată recuperarea, la Mogoșoaia.

Despre recuperarea lui Vladimir Screciu a vorbit finanțatorul clubului din Bănie, care a declarat că fotbalistul se află în Finlanda, unde urmează o serie de terapii pentru a putea redeveni apt să joace la EURO 2024.

„Mijlocașul Screciu a fost în Finlanda, a făcut două terapii. Doctorul din Finlanda, cel puțin din informațiile noastre, ar fi cel mai bun la nivel mondial pe zona în care Screciu are probleme.

După meciul cu FCSB, deci în Săptămâna Luminată, va mai face un RMN și atunci se va lua decizia mai departe. Noi sperăm ca el să fie apt pentru turneul final.

De aceea am și recurs la aceste terapii care sperăm să-l ajute să se recupereze cât mai repede și să aibă șanse să fie apt pentru EURO, a declarat Mihai Rotaru, la Fanatik Superliga.

CITEȘTE ȘI  Atenționarea FRF, după ultimele accidentări ale fotbaliștilor români: „Avem posturi total descoperite”

Programul naționalei în grupa E

- România – Ucraina (Munchen), 17 iunie, ora 16:00

- Belgia – România (Koln), 22 iunie, ora 22:00

- Slovacia – România (Frankfurt), 26 iunie, ora 19:00

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel