Echipa nationala Veşti bune pentru Edi Iordănescu. Puşcaş şi Nedelcearu au marcat în Serie B

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

George Puşcaş şi Ionuţ Nedelcearu au marcat pentru echipele lor în Serie B. Sunt veşti bune pentru echipa naţională înainte de EURO 2024. 



După ce s-a vorbit mult de lipsa de jocuri a tricolorilor înaintea EURO 2024, Ionuţ Nedelcearu, fundaşul celor de la Palermo, şi George Puşcaş, care evoluează la Bari, au reuşit să marcheze pentru echipele lor. 

Nedelcearu a adus victoria lui Palermo în faţa celor de la Lecco, cu un gol marcat printr-o lovitură de cap. A fost al doilea gol în 13 meciuri jucate în acest sezon pentru Palermo. 

De cealaltă parte, Bari a pierdut la Venezia, cu 3-1, golul oaspeţilor fiind marcat de George Puşcaş. Atacantul a jucat timp de 85 de minute contra celor de la Venezia. Este abia al doilea gol pentru el în 9 meciuri la Bari, scrie Agerpres. 

Parma, echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, este în continuare lider în Serie B, cu 62 de puncte. 

Edi Iordănescu a trimis 28 de convocări preliminare pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia 

Printre noutăţi se numără fundaşii Virgil Ghiţă şi Alexandru Paşcanu, mijlocaşii Andrei Cordea, Andrei Artean şi Vlad Dragomir (convocat în premieră), dar şi atacantul Antonio Sefer.

Pe lista finală ce va fi comunicată înaintea reunirii se vor regăsi o parte dintre aceştia, alături de jucători din campionatul intern.

Naţionala României va disputa primele meciuri de verificare înaintea participării la EURO 2024, cu Irlanda de Nord, vineri, 22 martie, pe Arena Naţională, şi cu selecţionata Columbiei, marţi, 26 martie, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.

Înainte de participarea la EURO 2024, România va mai disputa, în iunie, două partide amicale, ambele la Bucureşti, pe stadionul Steaua: marţi, 4 iunie, contra Bulgariei, şi sâmbătă, 8 iunie, împotriva reprezentativei din Liechtenstein.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel