Superliga Romaniei Victor Angelescu, detalii despre experiența lui Daniel Sandu: „Au trecut prin mâinile lui...”

Data publicării:
Facebook FC Rapid 1923
Facebook FC Rapid 1923

Acționarul minoritar al clubului de fotbal Rapid București a dezvăluit noi informații despre noul director sportiv, Daniel Sandu, explicând calitățile care au determinat oficialii să îi ofere această funcție.



Printre multele personalități străine care au ajuns la clubul giuleștean în ultimele săptămâni, Daniel Sandu ocupă funcția de director sportiv la Rapid București. Victor Angelescu a explicat modul în care a ajuns Sandu să aibă această responsabilitate la echipa alb-vișinie.

Victor Angelescu: „Nu are o experiență mare, dar experiență ți-o și câștigi!”

Daniel Sandu lucrează de mai mult timp. A fost adus de mine personal, înainte să vină domnul Șucu. A făcut o treabă foarte bună pe partea de scouting. El e cel care a propus mulți jucători. Toți jucătorii.

Nu pot să pun punctul pe ‘i’, că a transferat cineva un jucător. Toți jucătorii străini au trecut și prin Daniel Sandu. Absolut orice jucător care n-a trecut prin campionatul României, că îi știm pe toți.

Au trecut prin mâinile lui, că e Papeau, Burmaz sau Funsho. E clar, oricare dintre ei a trecut prin filtrul lui Daniel Sandu. Pe partea de scouting a făcut o treabă foarte bună. Normal, funcția de director sportiv e mult mai mult decât atât.

E adevărat că nu are o experiență mare, dar experiență ți-o și câștigi. Atât timp cât a făcut o treabă bună pe partea de scouting, cred că o să facă față și pe partea de director sportiv. La fel ca la toți, timpul ne va arăta”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

CITEȘTE ȘI Noua eră a Rapidului cu Lennon înseamnă un nou început fără Angelescu? Detaliile relației cu Șucu

Daniel Sandu, pregătit pentru a face schimbări serioase la Rapid

Oficialul FC Rapid a confirmat faptul că se află în discuții pentru achiziționarea unor jucători, atât români, cât și străini, dar este posibilă și întoarcerea unor fotbaliști împrumutați la alte echipe.

Cu siguranță majoritatea jucătorilor împrumutați se vor întoarce la Rapid, ei vor fi verificați de către noul staff, iar de acolo decizia va fi luată în de mine și staff, pe ce jucător ne bazăm și pe cine nu. Majoritatea sunt 'underi' și trebuie să vedem exact pozițiile de care avem nevoie în sezonul următor.

Cu siguranță vor fi transferuri în toate compartimentele, trebuie să întărim compartimentul defensiv. Sper că listele pe care le-am pregătit până acum să ne ajute și jucătorii pe care i-am evidențiat să reușim să îi aducem la noi.

O să fie un mix de jucători români și străini, ca de obicei. Sunt jucători români pe care îi urmărim îndeaproape și cu care avem discuții și jucători străini. Cred că balanța dintre jucătorii români și străini din lot este una potrivită și trebuie menținut acest ritm”, a spus Sandu, despre următoarele mutări la echipa giuleșteană.

CITEȘTE ȘI Românii devin minoritari la Rapid București. O nouă mutare a giuleștenilor

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?