Superliga Romaniei Victor Angelescu e sigur că FCSB va câştiga cu Sepsi, Laszlo Dioszegi îi dă replica. "Nu suntem fraţi cu nimeni"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FCSB pare că are parte de etapa perfectă, încă din startul playoff-ului. Rapid a pierdut cu Farul, scor 1-2, CFR Cluj a pierdut în faţa Universităţii Craiova cu acelaşi scor, astfel că o victorie a echipei lui Becali cu Sepsi ar face ca diferenţa dintre lider şi urmăritoare să crească la 7 puncte.Victor Angelescu, acţionar minoritar la Rapid, a declarat că e sigur că FCSB se va impune cu Sepsi şi arată spre suspendarea lui Marius Ştefănescu, despre care spune că ar avea deja un contract semnat cu cei de la FCSB. 

"Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Mă refer la Ștefănescu, da. Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat.

Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept – și dacă au făcut asta, îi felicit – ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar…

Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificați în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aș spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut.

FCSB ne-a obișnuit cu așa ceva, să joace cu Iașiul iar înainte de meci să-i ia pe Luis Phelipe, să joace cu Hermannstadt iar înainte să-l ia pe Baba Alhassan… Că tot ziceau ei cu omenia, au și ei multe omenii, iar câteodată hoții strigă hoții. Și dacă câștigă, o să fie 7 puncte între noi, dar mai sunt 9 meciuri iar noi o să jucăm până la capăt.

Eu nu acuz, spun doar că nu mi se pare normal ca în minutul 94 cel mai bun jucător să ia galben și să fie suspendat. Și nu e prima oară! Nu este o acuzație, este statistică.

Eu cred că celor care le este frică de omenie au de ce, pentru că au făcut-o ei de multe ori. Noi nu ne ocupăm cu așa ceva, am jucat cu UTA și ne-a dat gol Micovschi, fiind jucătorul nostru”, a afirmat Angelescu, la Prima Sport.

Laszlo Dioszegi îi dă replica lui Angelescu. "Nu suntem fraţi cu nimeni" 

Finanţatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe i-a răspuns lui Victor Angelescu şi spune că Ştefănescu este încă de vânzare, inclusiv pentru Rapid. 

"Mă deranjează foarte tare aceste declarații ale domnului Angelescu. Dânsul aruncă cu noroi în Sepsi și mi se pare foarte urât acest lucru. Ce face acum domnul Angelescu? Vrea să mute scandalul din clubul Rapid, provocând un alt scandal? Vrea să scoată din atenția oamenilor de fotbal rezultatul prost cu Farul, inventând un subiect de scandal? Eu sunt convins că niciodată domnul Șucu nu ar fi avut un asemenea discurs, dacă vorbea domnia lui.

Dar, din păcate, a vorbit Victor Angelescu. Eu vă anunț că noi chiar l-am certat pe Ștefănescu pentru acel galben. I-am spus că la meciul cu FCSB sigur venea Edi Iordănescu și cine știe ce se putea întâmpla. Poate că prindea și el în ceasul 12-lea o convocare la lot în funcție de ce se întâmpla cu jucatorii deja convocați. Ștefănescu din vară o să aibă un nou contract cu Sepsi, dar Rapidul dacă ne face o ofertă bună poate îl transferă chiar domnul Șucu, de ce nu? Ce o să mai spună atunci domnul Angelescu?

Nu avem nicio înțelegere cu FCSB pentru Ștefanescu. Poftim, dacă Rapidul îl vrea, îi așteptăm cu o ofertă. Cine dă mai mult, acolo o să meargă. Eu am mai discutat cu domnul Șucu despre un transfer al lui Ștefanescu la Rapid. Dar, să vă mai spun un lucru. Noi nu suntem frați cu nimeni în acest campionat. Am demonstrat că nu suntem cu CFR-ul, iar cu FCSB nici atât. Aceste afirmații ale lui Victor Angelescu nu își au rostul”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru ProSport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel