Superliga Romaniei Victor Angelescu, scos din minți de arbitrajul FCSB - Rapid! „Radu Petrescu ne-a omorât!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Acționarul minoritar al clubului giuleștean nu a vrut să comenteze arbitrajul din partida de sâmbătă seară, dintre FCSB și Rapid București, dar nu a putut să se abțină. Acesta a ținut să caracterizeze în mai multe rânduri felul în care s-a arbitrat meciul din play-off.



Partida de pe Arena Națională de sâmbătă seară s-a încheiat cu o remiză, scor 2-2, jucătorii fiind acompaniați de peste 45.000 de spectatori. Cu toate că derby-ul a fost o partidă dificil de gestionat, date fiind mizele fiecărei echipe din play-off, există numeroase nemulțumiri cu privire la modul în care s-a arbitrat meciul. Radu Petrescu a fost ținta criticilor alb-vișiniilor, după ce giuleștenilor li s-au anulat un gol care, după partidă, a fost considerat, de către analiștii sportivi, ca fiind unul valabil.

Astfel, opiniile tranșante nu au întârziat să apară, acestea venind, în mod evident, din partea celor de la Rapid București. Victor Angelescu, acționar al clubului, a ținut să caracterizeze decizia lui Radu Petrescu, folosind cuvinte grele.

Victor Angelescu: „Nu comentez niciodată arbitrajul, dar este penibil!”

N-am cum să fiu mulțumit de rezultat, când acesta este 100% viciat. Așa ceva… Sunt foarte nervos. Cum să fiu mulțumit dacă ne-au scos mingea din poartă la 3-1. N-am cum să fiu mulțumit. Au dat totul pentru ei. Am zis să nu comentez niciodată arbitrajul, dar este penibil.

Dar nu se poate așa ceva. Avem penalty la Hasani, la 0-0, nu se uită nimeni. La 2-2, iese mingea. Ne-a dat galbene, la toți. Pe Hromada îl accidentează – am înțeles că nu mai poate să joace… – el lasă jocul să continue. Trebuie să iasă cineva să vorbească, să le zică. De ce a anulat golul? De ce nu se uită la VAR? E 1-3, e terminat meciul.

Uitați-vă în studio, că sunteți acolo. Avem penalty la 0-0, nu-l dă. Nu ai văzut, ok. Ne scoate golul din poartă. Nu te duci să vezi? Nu-l influențează pe portar. Rămâne pe picioare, nu are reacție. La golul doi se vede pe TV că e mingea ieșită.”, a declarat Angelescu.

Angelescu spune că Petrescu a făcut un obicei, la partidele lui Rapid

„Radu Petrescu ne-a omorât! Mereu face așa când ne arbitrează... Am spus că nu comentez, dar nu se poate. Sunt convins că FCSB nu avea nevoie de ajutor, sunt deja campioni. Noi ne batem pentru locurile 2-3, sunt puncte vitale.

Nu știu, greșeli am mai avut. Și pentru noi, și contra noastră. Există una, dar nu se poate ca totul să fie pentru FCSB. Inclusiv faulturile de joc. Ne-a dat trei galbene în primele 30 de minute, lor nimic. Nouă ne dă fault doar la mijlocul terenului. Eu cred că a fost penalty și la Rrahmani și la Funsho.

Scrie pe arenă – analiză VAR – deci a mers. Non-stop. În toate faulturile. Nouă nu ni s-a dat nimic. Nu știu, nu vreau să mă gândesc. Ori sunt foarte slabi, ori nu știu… Eu nu cred că arbitrajul vine cu lecția făcută, dar nu…Așa ceva, chiar dacă există 40.000 de suporteri, nu poți să dai non-stop. Sunt supărat pentru Bogdan, pentru băieți. Meritau victoria, dar asta este!”, a spus Victor Angelescu, potrivit PrimaSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?