Superliga Romaniei Victor Angelescu speră la o victorie cu FCSB: „Sperăm să reînnodăm șirul victoriilor!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Acționarul minoritar al clubului Rapid București a transmis un mesaj de sprijin actualului antrenor, Bogdan Lobonț, în care și-a exprimat încurajările și speranțele la victoria împotriva liderului clasamentului.



Antrenorul Bogan Lobonț are toată susținerea clubului giuleștean. Rapidiștii speră la victoria cu FCSB

„Victor Angelescu i-a transmis un mesaj de încurajare noului antrenor al Rapidului, Bogdan Lobonț, înainte de debutul acestuia, contra FCSB-ului. 'Cred că am făcut o alegere foarte inspirată, deoarece Bogdan Lobonț este un antrenor bun, chiar dacă este oarecum la începutul carierei.

Este un campion cu Rapid, cunoaște foarte bine spiritul clubului, a jucat la echipe uriașe, Ajax, Roma, Fiorentina, a fost pregătit de antrenori mari.

Este foarte respectat atât în România, unde este în primii 10 jucători all time ca număr de selecții la națională, dar și în Italia, unde a făcut Coverciano. La AS Roma era foarte apreciat, atât ca sportiv, cât și ca om. La fel este și la Ajax Amsterdam, unde face parte din legendele clubului.

Așadar, noi credem că este un antrenor potrivit pentru Rapid, cel puțin în acest final de sezon. Și, de ce nu, în cazul în care vom reuși să mergem împreună în Europa, poate și în sezonul viitor.

Alături de Adrian Iencsi, o legendă rapidistă, dar și de ceilalți antrenori, suntem siguri că Lobby va reuși să îi capaciteze mental pe jucători, care nu au un moral foarte bun, și să le insufle din nou mentalitatea de învingători.

Noi suntem alături de ei, cu tot sprijinul, și sperăm să reînnodăm șirul victoriilor, începând cu jocul de sâmbătă.'”, a fost mesajul acționarului clubului de fotbal.

Meciul din a cincea etapă a play-off-ului SuperLigii, dintre FCSB și Rapid București, va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

CITEȘTE ȘI Câte bilete s-au cumpărat la derby-ul FCSB - Rapid București

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel