Superliga Romaniei Victor Angelescu spune de ce FC Rapid îl îngrijorează pe Gigi Becali. "Nu-i convine"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Victor Angelescu, acţionar minoritar la FC Rapid, a explicat de ce Gigi Becali este îngrijorat. ”Gigi Becali are mereu un scop și ne exclude de foarte mult timp pentru că suntem din București și putem să-i luăm din fani. Simt că avem din ce în ce mai mulți fani. E un proiect într-un fel nou. Suntem foarte serioși și atragem destul de mult, dar sunt convins că FCSB va avea foarte mulți fani în continuare, la fel și Dinamo.

Nu-i convine să fie cineva foarte puternic din București și atunci îi convine să fie Craiova sau Clujul. Acesta este motivul. Ne-am obișnuit, nu văd o problemă. Fiecare are dreptul la o opinie.

Avem un lot foarte bun și obiective pe măsură, dar nu intru într-o comparație cu FCSB. Dacă era să câștige CFR, poate se discuta de o luptă între FCSB și CFR, dar mai este foarte mult timp.

Se vor bate și cei de la CFR la titlu. Suntem la doar trei puncte în fața lor, nu văd de ce n-ar fi contracandidați”, a declarat Victor Angelescu, la Prosport Live.

FCSB, cea mai populară echipă din România 

"În 2024, FCSB este de departe cea mai populară echipă pentru o treime dintre respondenți (33,4%) urmată la distanță de Dinamo București care are de 5 ori mai puțin suporteri (6,4%) și Rapid București (4,9%). De asemenea, 34,6% declară că nu au o echipă favorită.

Comparativ, în 2013, Steaua București era preferată de jumătate dintre respondenți (51,8%), urmată de Dinamo București (8,8%) și Rapid București (5,6%). Se observă o scădere a procentului celor care aleg FCSB, comparativ cu opțiunea Steaua București din 2013, corelat cu o creștere în 2024 a procentului celor care declară că nu au o echipă favorită de la 19,1% la 34,5%. O posibilă explicație a acestor evoluții ar putea fi legată de sciziunea dintre FCSB și CSA Steaua București", a punctat Remus Ştefureac, CEO-ul Inscop. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel