Tenis Victor Cornea, o nouă victorie la dublu. Acesta accede în sferturile de finală de la Napoli, alături de partenerul său francez

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După titlul câștigat la turneul Challenger de la Murcia, Spania, Cornea și partenerul său de dublu, francezul Theo Arribage, se califică în alte sferturi de finală, de această dată în Napoli, Italia. Perechea de dublu a câștigat în trei seturi disputate partida împotriva celor doi italieni, Enrico Dalla Valle și Lorenzo Rottoli.



Serie de victorii în acest sezon pentru Cornea

Perechea româno-franceză, formată din Victor Cornea și Theo Arribage, s-a calificat, ieri, 28 martie, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Napoli (Italia), dotat cu premii totale de 148.625 de euro, după ce s-a impus în fața italienilor Enrico Dalla Valle și Lorenzo Rottoli cu 6-7(9) 6-3 10-2.

Cornea și partenerul său au obținut victoria după o oră și 42 de minute, în ciuda celor șase duble greșeli înregistrate în meci.

În primul set, Cornea și Arribage au condus cu 5-2, au ratat patru mingi de set la acest scor, apoi încă una în tiebreak, pierzând actul inaugural. Cei doi au reușit să revină și să obțină, în final, victoria.

Cuplul româno-francez și-a asigurat un cec de 1.750 de euro și 25 de puncte ATP la dublu.

În sferturi, Cornea și Arribage vor juca împotriva indienilor Arjun Kadhe/Jeevan Nedunchezhiyan, pe care i-au învins cu 7-5, 6-1, sâmbătă, în finala turneului challenger de la Murcia (Spania), scrie Agerpres.

Cornea și Arribage au reușit să cucerească, sâmbăta trecută, 23 martie, trofeul turneului Challenger de la Murcia, Spania, după ce au învins perechea indiană, formată din Kadhe Arjun și Nedunchezhiyan Jeevan, în minimum de seturi, scor 7-5 6-1. Victoria s-a produs în doar o oră și 17 minute.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel