Stiri Victor Dinicu, tânăr hocheist, a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

Data publicării:
foto pexels
foto pexels

Şase persoane au murit în incendiul de la Ferma Dacilor, din Tohani, judeţul Prahova. Unul dintre ei este Victor Dinicu, fiul patronului complexului, Cornel Dinicu. Acesta era hocheist şi un sportiv de mare viitor.



"Cuvintele nu-și găsesc drumul către inimile și sufletele părinților atât de îndurerați, gândurile și compasiunea noastră nu pot ușura durerea acestor zile.

Când se stinge un copil nu-ți mai revii niciodată. Încerci doar să trăiești fără el, dar va rămâne pentru totdeauna în inimile, în gândurile părinților dar și în aminitirile colegilor hocheiști.

Îngerii să îi vegheze lui Victor, micul și inimosul hocheist, drumul lin către cer. Condoleanțe!", se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă. 

Victor Dinicu juca hochei la Braşov. 

Au murit şi doi tineri fotbalişti în incendiu. 

"Unul dintre ei era la New Stars, Petru. Mi-e foarte greu să spun ceva. Chiar îmi pare foarte rău. Am vorbit deja cu familia și chiar îmi pare foarte, foarte rău. Ce să comentăm mai mult de atât?

Tragedie mare, din păcate, chiar în ziua de Crăciun… Astea sunt probleme, nu ce avem noi. Ne pare extrem de rău tuturor, cu atât mai mult fiindcă e vorba de un copilaș de 11 ani și de toți cei care au murit acolo.

Îți pare rău, de fapt, indiferent de vârstă sau dacă e cunoscut, când se întâmplă o asemenea nenorocire. Dar când e vorba de un copil e cu atât mai mare durerea” a fost reacția lui Petre Marin, potrivit Fanatik. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel