Tenis (Victor)ie pentru Cornea la dublu, în turneul Challenger de la Murcia

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Victor Cornea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului spaniol de la Murcia, în competiția de dublu masculin. Acesta face echipă cu francezul Theo Arribage.



Parcurs bun pentru român

Perechea româno-franceză Victor Cornea/Theo Arribage s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Challenger de la Murcia (Spania), dotat cu premii totale de 74.825 de euro, miercuri, după ce s-a impus în fața cuplului Aisam-ul-Haq Qureshi (Pakistan)/David Vega Hernandez (Spania), cu 6-1 6-4, potrivit Agerpres.

Principalii favoriți au obținut victoria după o oră de joc, în care nu și-au pierdut serviciul, salvând toate cele patru șanse de break ale adversarilor.

După ce a jucat alături de Arribage în semifinalele turneului din Ungaria, Szekesfehervar, Victor Cornea speră să joace finala la Murcia.

Cornea și Arribage și-au asigurat un cec de 880 de euro și 16 puncte ATP la dublu. În în sferturi, ei vor juca împotriva perechii Jan Choinski (Marea Britanie)/Denis Evseev (Kazahstan).

Tenismenul român este încă în căutarea unui partener stabil, după ce anul trecut a evoluat alături de 16 parteneri diferiți. În acest an, Cornea a mai făcut pereche cu Balaji, Lajovic și Oswald, iar Arribage este al patrulea partener.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?