Superliga Romaniei Victor Piţurcă e de partea CSA Steaua, dar nu merge lângă echipă. "Nu înseamnă nimic Steaua..."

Data publicării:
Facebook Florin Gardos
Facebook Florin Gardos

Victor Piţurcă a explicat de ce nu merge lângă CSA Steaua, deşi este de partea echipei din Liga a II-a în disputa cu FCSB. 



"Mie, personal, nu îmi vine să mai merg la meci, la meciurile Stelei, fiindcă sunt doar meciuri amicale sau meciuri ca să nu retrogradeze. Nu poți să promovezi, nu înseamnă nimic Steaua.

Și dacă ar merge bine oricum nu are drept de promovare, dar sigur că numele Steaua obligă să câștigi tot timpul.

Eu cred că e destul de mult timp până în vara viitoare să se ia măsuri ca Steaua să poată să promoveze”, a spus Victor Pițurcă, citat de sport.ro.

România, aproape calificată la Euro 2024, crede Victor Piţurcă 

"Eu cred că în proporție de 99% suntem calificați. Au fost 8 meciuri, n-am pierdut niciunul, suntem pe primul loc, deci șanse mari să ne calificăm. A fost dificil, n-au fost jocuri reușite, dar la echipa națională trebuie să obții punct, puncte. Nu contează foarte mult aspectul jocului, dar trebuie să ne gândim în perspectivă, să ne gândim ce se va întâmpla după ce ne vom califica.

Probleme am avut la fiecare meci și vom avea. S-ar putea ca atunci când jucăm cu Israel să nu avem nevoie de victorie pentru că Israel joacă cu Elveția și nu văd cum ar obține punct sau puncte, mai ales că nici Elveția nu a mers foarte bine în grupă și are nevoie să câștige.

Meciul cu Israel va fi care pe care, dar parcă un plus pentru Israel ca echipă, ca jucători, însă am înțeles că jucătorul lor numărul 1, Solomon, este accidentat, ceea ce este un mare atu pentru noi. În această campanie, șansa a fost de partea noastră și cred că în continuare va fi.

E în avantajul nostru că Israel va juca 4 meciuri în 9 zile. Contează foarte mult meciul lor cu Elveția. Dacă îl vor câștiga, atunci va fi destul de dificil. Dacă vor pierde, nu văd cum să ne bată și pe noi, și pe Kosovo”, a spus Pițurcă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
Tagurile articolului: csa steaua fcsb fotbal victor piturca




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel