Superliga Romaniei Victor Piţurcă e sincer. "Poate e mai bine că CSA Steaua a rămas în Liga 2"

Data publicării:
Facebook CSA Steaua
Facebook CSA Steaua

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, iar în acest sezon nu a prins nici măcar playoff-ul ligii secunde. Victor Piţurcă, unul dintre susţinătorii proiectului din Ghencea, e sincer şi spune că e mai bine că echipa a rămas în Liga 2. 



(N.r. – De ce nu se face niciun demers pentru obținerea dreptului de promovare?) ”Fiindcă nu există interes din partea Ministerului (n.r. – Apărării Naționale). Dacă ar exista interes, ministrul, secretarul… sau poate nu sunt lăsați de șeful lor să se implice.

CSA Steaua, într-un fel, poate e mai bine că a rămas în Liga 2. Steaua, dacă ar reveni în prima ligă, ar avea probleme mari. Eu îmi doresc ca Steaua, dacă revine în prima ligă, să se bată pentru campionat, să câștige campionatul, să revină în prim-planul fotbalului european.

Pentru asta, trebuie investiții. Ministerul Apărării nu poate face investiții la echipă, pentru asta trebuie să vină tot firme private. Dacă nu vin, nu ai drept să promovezi”, a spus Pițurcă, pentru Antena Sport.

Marius Lăcătuş e de părere că cineva trebuie să îşi asume responsabilitatea 

”Sunt doi ani de când nu au drept de promovare. Dacă nu au dat niciun răspuns în doi ani, crezi că vor da un răspuns anul acesta? Cineva ar trebui să iasă în față, să își asume responsabilitatea și să pună cărțile pe față!

'Dom-le, asta e situația, de asta nu vrem să facem o asociere, de asta ținem echipa asta', ca să știe și suporterii, să știm și noi în ce ape ne scăldăm”, a spus Marius Lăcătuș pentru Digi Sport.

FCSB vrea în Ghencea 

„Ultima etapă nu știm exact unde jucăm. Înțeleg că nu vor să ne primească în Giulești, ci să mute meciul la Mioveni. Oriunde ne duc, noi oricum mergem cu trofeul de campioni după noi. Să vadă și ei un trofeu real, nu de carton. Nu vreau să cred că mergem la Mioveni, cum nu vreau să cred că este adevărat să nu ne ofere nici 5 la sută din bilete. Am auzit că vor să-și asume asta.

Dacă nu știm unde jucăm ultima etapă, în schimb am aflat că meciurile din preliminariile Champions League le jucăm în Ghencea, pe stadionul Steaua. Înțeleg că este deja semnat contractul de închiriere. De ce? Pentru că așa vreau eu”, a spus Gheorghe Mustață, pe canalul de YouTube al lui Gabi Safta, Templul Sportului.

„Vom juca în Ghencea în preliminariile UEFA Champions League. E semnat contractul! Până în septembrie, acolo jucăm! Chiar dacă se supără Meme, că nu trebuia să spun, suntem campioni, avem voie!”, a mai spus Mustață.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?