Echipa nationala Victor Pițurcă, fără rețineri despre Adrian Mutu: „Nu ești un bărbat adevărat!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul selecționer al României a analizat variantele de antrenori pe care Federația Română de Fotbal le poate lua în calcul.Victor Pițurcă, hotărât despre selecționerul României

După încheierea parcursului la EURO 2024 de către echipa națională a României, selecționerul Edward Iordănescu a dat de înțeles că viitorul său nu va mai fi acela de antrenor al formației „tricolore”, dar FRF așteaptă încă decizia acestuia, pentru a o anunța cât mai curând.

Despre rămânerea lui Edward Iordănescu la echipa națională, Pițurcă a spus că o caracteristică a antrenorului în vârstă de 46 de ani este aceea de a schimba mereu echipa pe care o antrenează: „Nu știu ce să zic, ăsta este stilul lui. El peste tot pe unde a fost a stat puțin și a plecat. Pentru echipa națională este clar că cel mai bine ar fi ca Edi Iordănescu să-și continue munca.

Cunoaște foarte bine jucătorii, are o anumită relație cu ei. El e cel mai indicat antrenor în acest moment. Acum depinde de el. El știe foarte bine ce are de făcut, pentru el și familia lui. Am văzut că a implicat familia în chestia asta. Eu sper să rămână”, a  spus Pițurcă, potrivit Fanatik.

„Chiar a făcut o greșeală pentru că și-a dat demisia”

De asemenea, despre o altă variantă pe care Federația Română de Fotbal o poate lua în calcul, respectiv Adrian Mutu, antrenor liber de contract în acest moment după demisia de la CFR Cluj, Pițurcă a răspuns într-un mod tranșant.

„(n.r. Îl vedeți pe Adrian Mutu ca selecționer al României?) Mutu avea un traseu bun, dar a dat puțin înapoi după rezultatele de la CFR Cluj.

Chiar a făcut o greșeală pentru că și-a dat demisia. Nu era primul antrenor care a pierdut de o asemenea manieră (n.r. Corvinul - CFR Cluj 4-0).

El trebuia să treacă peste astfel de momente. Nu ești un bărbat adevărat dacă renunți!”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit digisport.ro.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel