Fotbal VIDEO/ Cristi Tănase, surprins sângerând în holul unei clădiri. În urmă cu o lună şi jumătate, a fost prins băut şi drogat la volan

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cristi Tănase, fost jucător la FCSB, a fost filmat în holul unei clădiri în timp ce sângera. În ultimele zile ale anului 2023, Cristi Tănase a fost prins la volan în timp ce se afla atât sub influenţa alcoolului, cât şi a unor substanţe interzise. 



"Salut, Dodele. Ce faci? Ce-ai păţit la gură? Uite, îţi curge sânge", spune cel care filmează. Cristi Tănase era pe podea, în şezut, sprijinit de o uşă. Nu se ştie, momentan, ce s-a întâmplat cu fostul jucător. 

VIDEO:

La finalul lunii decembrie, Cristi Tănase a fost prins la volan sub influenţa unor substanţe interzise.

”A fost verificat cu aparatul alcooltest si depistat cu o alcoolemie de 0,20 ml per litru alcool pur în aerul expirat, o contranenţie, dar nu a putut prezeta permisul de conducere care i-a fost suspendat de către politistii bucureşteni pentru motive pe care nu le cunoaştem.

El a susţinut în faţa agenţilor de poliţie că a contestat măsura suspendării, având o confirmare de la judecătorie că a făcut acest lucru, dar nu a depus acest certificat la organul de poliţie care i-a suspendat permisul”, a susținut, la acea vreme, inspector Robert Radu, purtător de cuvânt la IPJ Argeș.

Tănase a fost testat şi cu aparatul drugtest, şi a ieşit pozitiv

”Polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea. I-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat.

Fostul fotbalist a fost dus, apoi, la audieri și a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise”, au declarat surse din poliție pentru Știrile PRO TV.

Gigi Becali a spus că "fiecare răspunde pentru faptele sale"

"Nu știu ceea ce i s-a întâmplat lui Cristi Tănase și nu e treaba mea să mă apuc eu să vorbesc acum despre toți din România asta. Dacă a fost prins la volan așa cum spuneți, atunci e doar treaba lui. Fiecare răspunde pentru faptele sale. Tănase nu mai are nicio treabă cu FCSB, iar eu nu am de ce să mai comentez despre el. Să fie sănătos. Este major și răspunde pentru faptele sale, dacă e așa cum spuneți”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate, pentru ProSport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel