Superliga Romaniei Video - Imaginile momentului din cantonamentul celor de la Oţelul Galaţi la Vatra Dornei

Data publicării:
Captură Oţelul TV
Captură Oţelul TV

Fotbaliştii lui Dorinel Munteanu au început deja antrenamentele la Vatra Dornei şi nu se axează doar pe partea fizică. Elevii lui Dorinel, finaliştii Cupei României în sezonul recent încheiat, au început şi antrenamentele cu mingea, lucru care reiese din ultimul clip video postat pe reţelele de socializare de cei de la Oţelul Galaţi. 

Pentru Dorinel Munteanu, cantonamentul de la Vatra Dornei este o şansă excelentă de a-i vedea la lucru pe noii jucători ai echipei, portarul Iustin Popescu şi mijlocaşii Cristian Chira şi Neluţ Roşu. 

În cantonamentul din Vatra Dornei se află şi un junior în probe, Nicholas Bizeta, care evoluează pe postul de atacant. 

"Portarul Cosmin Dur-Bozoancă, prezent la reunirea lotului pentru noul sezon, va intra de luna viitoare în programul de pregătire al echipei, el fiind încă în perioada de recuperare după intervenția chirurgicală suferită la umăr. Fundașul lateral Miguel Gomes Silva, aflat la Galați, este accidentat și se așteaptă recuperarea lui înainte de a merge la pregătiri.

De asemenea, zilele următoare, vor sosi direct la Vatra Dornei alți jucători care au îmbrăcat tricoul Oțelul în sezonul trecut, dar și fotbaliști care vor reprezenta pentru prima dată culorile clubului nostru. Vom anunța, în funcție de desfășurarea evenimentelor, toate mutările de la nivelul lotului.

Cantonamentul de la Vatra Dornei se va desfășura până pe data de 20 iunie", mai informează cei de la Oţelul.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel