Superliga Romaniei Video / Vox Populi - FCSB, Rapid sau CFR, cine câştigă titlul în Liga 1

Data publicării:
EXCLUSIV

Românii şi-au dat cu părerea şi au spus cine cred ei că va câştiga titlul în Liga 1 în acest sezon. Aceştia au răspuns şi la întrebarea despre măsura anunţată de FRF conform căreia cluburile din Liga 1 vor trebui să alinieze la start minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional. 



"După ultimele rezultate, cred că FCSB este favorită la câştigarea campionatului. Nu văd pe altcineva în momentul de faţă să câştige campionatul. Evident, se pot întâmpla surprize. Dar în proporţie de 90% cred că FCSB va câştiga. 

Din punctul meu de vedere, ar trebui să joace mai mulţi români. Cu toate astea, e o problemă de mentalitate a fotbaliştilor tineri, care au lipsă de profesionalism. Dacă s-ar lucra la tineri, să aibă o altă mentalitate, atunci ar fi de mare ajutor să joace mai mulţi români în Liga 1", a declarat un bărbat. 

"Cred că Rapid va reuşi, Cred că vor recupera punctele faţă de FCSB în playoff. 

Cred că ar trebui să fie mai mulţi români în Liga 1, ca să ne dezvoltăm campionatul şi să avem o echipă naţională mai puternică", a spus altul. 

FCSB este în continuare lider în Liga 1, cu 51 de puncte. La 9 puncte în spate se află Rapid Bucureşti şi CFR Cluj, care au câte 42 de puncte. Dacă se va intra astfel în playoff, distanţa dintre FCSB şi urmăritoare va fi redusă la 5 puncte, iar de acolo orice se poate întâmpla. 

Youtube video image

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?